anıl grogi sabaha kadar...

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye

abi hidranın twitter'a baksana bi, adam prim kaynağı arıyor, geçen gün norm ender'e falan sataştı.

Grogi 3 sene önce Sagoyla çalıştı, Kafile 2 albümünde şarkısı var Groginin.
Biliyorum ben onları. Grogi Devrap'de gösterdi kişiliğini. Rap'ine gelince. Canlı olarak o kadar yavaş söylüyo ki felç oluyorum dinlerken.

- - - Eklendi - - -

grogiye diss atarak ünlü olmadı mı?
ohoo metin rap dinleyen böyle yaparsa :D

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

Biliyorum ben onları. Grogi Devrap'de gösterdi kişiliğini. Rap'ine gelince. Canlı olarak o kadar yavaş söylüyo ki felç oluyorum dinlerken.

- - - Eklendi - - -

ohoo metin rap dinleyen böyle yaparsa :D

abi videoyu dikkatli izle hidra'nın ayaklarına bak

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Her diss ünlü etmez Metin.Diss gerekliyse ve hakediyorsa alkışlanır.Ama gereksiz ve prim içinse tutmaz ve piyasadan kısa süre içinde silinir.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Her diss ünlü etmez Metin.Diss gerekliyse ve hakediyorsa alkışlanır.Ama gereksiz ve prim içinse tutmaz ve piyasadan kısa süre içinde silinir.

İtiraf etmek gerekirse, Hidra'yı severek dinliyorum. 20'ye yakın şarkısını ezbere biliyorum. Grogi'yi de aynı şekilde.

- - - Eklendi - - -

Ama Grogiyi daha çok seviyorum

Enes

Enes

Üye

İtiraf etmek gerekirse, Hidra'yı severek dinliyorum. 20'ye yakın şarkısını ezbere biliyorum. Grogi'yi de aynı şekilde.
Ben beyaz dişten başka şarkısını dinlemem Hidranın ezbere de bilmem. Ama Hidra Grogiden çok daha önde.. Groginin saçma sapan kafiye uydurmaları falan

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
up

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
anilbaran?

Metin MF

Metin MF

Üye