o anıl değil

Adminlerden biri bu cümlenin sonunu biliyorsa işin zor biliyorsun değil mi ?![]()

İyi, beni bi daha meşgul etmeyin.
![]()

metin hayırdır hidra mı dinliyon beyaz dişçi seni![]()

1 senelik şarkıyı yeni mi duymuş yoksa
üst komşunun oğlu dinliyor sabahtan beri, ezberledim şarkıyı
- - - Eklendi - - -
utanmıyor bide küfürlerde sesi açıyo

1 senelik şarkıyı yeni mi duymuş yoksa
Sen de o çocuğa diss at![]()
Bu arada sago mahfetmiş albümü aldım dinledim ve arkadaşa verdim

Sen şimdi Hidra'yı Grogi'yle bir mi tutuyorsun ?![]()
Para verip albüm aldın diyedir o
ben çok beğendim![]()

grogi daha kişilikli ? ha ! ha !
lirikalite bakımından hidra tabi ki üstün ama grogi daha kişilikli, en azından prim yapmak için diss atmıyor
Para verip albüm aldın diyedir o
Olmamış bu albüm. 2010 gibisi gelmez. Sago bitmiş
- - - Eklendi - - -
grogi daha kişilikli ? ha ! ha !
metin bu konuda çok yanlış düşünüyosun
Her diss atan karaktersiz mi oluyor yahu
ben çok beğendim
- - - Eklendi - - -
lirikalite bakımından hidra tabi ki üstün ama grogi daha kişilikli, en azından prim yapmak için diss atmıyor
boş yere diss atsa birşey demiyeceğim ama grogi dediğin kişilik tam anlamıyla karaktersiz birisi.Hidra Grogi'yi beğenmediği için diss attı ki rap aleminde hep böyle oldu bu diss olayı birini beğenmezsin yada bir hareketi sana ters gelir diss atarsın.Birinin hatalarını ve yanlışlarını yüzüne vurmak karaktersizlikse tamam sen haklısın.Her diss atan karaktersiz mi oluyor yahuboş yere diss atsa birşey demiyeceğim ama grogi dediğin kişilik tam anlamıyla karaktersiz birisi.Hidra Grogi'yi beğenmediği için diss attı ki rap aleminde hep böyle oldu bu diss olayı birini beğenmezsin yada bir hareketi sana ters gelir diss atarsın.Birinin hatalarını ve yanlışlarını yüzüne vurmak karaktersizlikse tamam sen haklısın.