Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Angry Birds v 0.0.1
Sponsorlu Bağlantılar
dr_ceza33
Üye
aga saolda bi sorum olacaktı. Nden bu dosyaları zipli yüklersiniz anlamıyorum. Arama yapalım diye mi. Normal dosyasinida koydum deme onun orda olduğunu anlamakta mesele.bunları söylememin nedeni internete ceple bağlanıyor olmam.:-((
Ne günlerdi be... :=) Zamanında buralarda çok takılırdım oyun oynıcaz diye gecemizi gündüzümüzü katardık telefona. Quake 1 2 3, Duke Nukem 3D'yi bile çalıştırmıştık zamanında ama oynayamıyorduk. :=) Hatta bir arkadaş vardı Half Life bile oynadığını söylerdi. Bu Angry Birds'lerden ben de zamanında çok indirmiştim. Tabii şimdi android telefonum var ve oyunları haliyle 5800'dakinden kat kat üstün ve kaliteli. O konular hala duruyor mu bilmem ama Quake 1 ve 2'yi 5800'da oynamanın keyfi bir başka idi her ne kadar kontrolleri zorda olsa. Bence bir araştırın bu Quake olayını inanın uğraştığınıza değecektir. Saygılarımla...