arkadaşlar angry birds neredeyse en çok indirilen oyun sadece türkiyede oynanmıyorki rovionun 1000 kişiyi ciddiye alacağını sanmıyorum hele s^3 için hiç sanmıyorum neden çıkarsınki çıkaracak mağazaya koyacak 1000 tane imza atan kişiden sadece 10 tanesi satın alacak oyunun 3.5 tl olduğunu düşünelim diğerlerine bakılırsa hadi diyelimki 100 kişi satın aldı ne etti 350 tl hadi 5 tlden sattı 500 tl diyelim sizce buna ihtiyacı varmı ? tabikide yok symbian gibi geleceği olmayan bir sisteme yapacakları çok zor gibi![]()

arkadaşlar angry birds neredeyse en çok indirilen oyun sadece türkiyede oynanmıyorki rovionun 1000 kişiyi ciddiye alacağını sanmıyorum hele s^3 için hiç sanmıyorum neden çıkarsınki çıkaracak mağazaya koyacak 1000 tane imza atan kişiden sadece 10 tanesi satın alacak oyunun 3.5 tl olduğunu düşünelim diğerlerine bakılırsa hadi diyelimki 100 kişi satın aldı ne etti 350 tl hadi 5 tlden sattı 500 tl diyelim sizce buna ihtiyacı varmı ? tabikide yok symbian gibi geleceği olmayan bir sisteme yapacakları çok zor gibi![]()
hepimiz birleşip portlama yapsak olmaz mıı![]()
tabi o 1000 kişi alırbu zamana kadar çıkan oyunları 1000 kişi alsaydı zaten adamlar oyun çıkartmaya devam ederlerdi
![]()
Ben olsam bende çıkarmam ölü bi OS'a yatırım yapıcağıma önü açık OS'lara yatırım yaparım Wp gibi...
bi yerden başlamak lazım ama her oyunun portlanması mümkün değil. ve bu işi iyi bilen birisi lazım.

konu acalım kımler yardım edebılır dıye bazı oyunların kaynak kodlarını buldum ne dersınız örn
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benle birlikte 919 oldu, artık ben ümidi kestim artık oyundu fln nokia destek vermiyor üreticiye üreticide kar edemeyeceği için oyun yapmıyor şimdi symbian oyun bölümü açsa çalışanı var çalışana verilecek gerekli donanımı var, varda var hep para istiyen şeyler, artık symbiandan bişe gelmiyeceği için hep iddaa fln oynuyom 1000 tllik fln tutarsa üstüne koyup ıphone alacam,
1000 zor gibi