Angry Birds Space için İmza Toplanıyor, Siz de Katılın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
Beraber araştıralım oyunları portlayalım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar angry birds neredeyse en çok indirilen oyun sadece türkiyede oynanmıyorki rovionun 1000 kişiyi ciddiye alacağını sanmıyorum hele s^3 için hiç sanmıyorum neden çıkarsınki çıkaracak mağazaya koyacak 1000 tane imza atan kişiden sadece 10 tanesi satın alacak oyunun 3.5 tl olduğunu düşünelim diğerlerine bakılırsa hadi diyelimki 100 kişi satın aldı ne etti 350 tl hadi 5 tlden sattı 500 tl diyelim sizce buna ihtiyacı varmı ? tabikide yok symbian gibi geleceği olmayan bir sisteme yapacakları çok zor gibi :)

doctorrr

doctorrr

Üye
arkadaşlar angry birds neredeyse en çok indirilen oyun sadece türkiyede oynanmıyorki rovionun 1000 kişiyi ciddiye alacağını sanmıyorum hele s^3 için hiç sanmıyorum neden çıkarsınki çıkaracak mağazaya koyacak 1000 tane imza atan kişiden sadece 10 tanesi satın alacak oyunun 3.5 tl olduğunu düşünelim diğerlerine bakılırsa hadi diyelimki 100 kişi satın aldı ne etti 350 tl hadi 5 tlden sattı 500 tl diyelim sizce buna ihtiyacı varmı ? tabikide yok symbian gibi geleceği olmayan bir sisteme yapacakları çok zor gibi :)

:hmmm

slant1111

slant1111

Üye
bir işe yaramaz diye düşünüyorum önceden baya bir yapmıslardı bunu :) baska uygulama ve oyunlar için ama nafile olmuyor :)

M.Uzun

M.Uzun

Üye
yok arkadaş sıkıldım ya valla o kadar bekledim belle güncellemesi gelsin öyle alıyim teli programlar oyunlar o zamana çıkar dedim ama hala tık yok telefonu satıp iphone alıcam taktım kafaya en azından kafam rahat olur.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

Sadece o 1000 kişiden topladığı para 500 tl olacak.Yani daha bir sürü kişi satın alacak.Yani azda olsa bir geliri olacak firmaya.Ama çıkmaz bencede.Ben genede imza verdim.

larten123

larten123

Üye
hepimiz birleşip portlama yapsak olmaz mıı :hmmm

AмσηR@

AмσηR@

Üye
tabi o 1000 kişi alır :) bu zamana kadar çıkan oyunları 1000 kişi alsaydı zaten adamlar oyun çıkartmaya devam ederlerdi :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
tabi o 1000 kişi alır :) bu zamana kadar çıkan oyunları 1000 kişi alsaydı zaten adamlar oyun çıkartmaya devam ederlerdi :)

1000 kişi az bi sayı en az 2000 kişi falan alıcak anca öyle devam eder :D Ben olsam bende çıkarmam ölü bi OS'a yatırım yapıcağıma önü açık OS'lara yatırım yaparım Wp gibi...

Port işine gelince o biraz zor iş bence :hmmm

---------- Eklendi @ 17:11:34 ---------- Yazıldı @ 17:10:59 ----------

bi yerden başlamak lazım ama her oyunun portlanması mümkün değil. ve bu işi iyi bilen birisi lazım.

Bide kaynak kodları lazım uygulamaların :)

Uzun iş o... :D

AмσηR@

AмσηR@

Üye
nokia kendisi dedi bitirecegiz, e biten işletim sistemine kim birşeyler yapsın. ancak sen para aktarırsan desteklersen adamlar yapar:D
Sevabına yapacaklarını sanmam.

ANIL

ANIL

Admin
yeni bir şeyler çıkartmıyor ama olanıda desteklemiyor. güncellemeri alabilsek yeter diye düşünüyorum.

larten123

larten123

Üye
konu acalım kımler yardım edebılır dıye bazı oyunların kaynak kodlarını buldum ne dersınız örn

http://maniacdev.com/2010/06/35-open-source-iphone-app-store-apps-updated-with-10-new-apps/

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Benimle beraber 915 oldu. :) Hadi hayırlı olsun. :)

ANIL

ANIL

Admin
konu acalım kımler yardım edebılır dıye bazı oyunların kaynak kodlarını buldum ne dersınız örn

olabilir. bu kaynaklar ne kadar doğru? nasıl yapıcaz? konu açarsan daha çok kişiye ulaşılabilir. pek ümitli değilim.

tempestshine

tempestshine

Üye
915 kişi baya olmuş .

umt07

umt07

Üye
benle birlikte 919 oldu, artık ben ümidi kestim artık oyundu fln nokia destek vermiyor üreticiye üreticide kar edemeyeceği için oyun yapmıyor şimdi symbian oyun bölümü açsa çalışanı var çalışana verilecek gerekli donanımı var, varda var hep para istiyen şeyler, artık symbiandan bişe gelmiyeceği için hep iddaa fln oynuyom 1000 tllik fln tutarsa üstüne koyup ıphone alacam,

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
benle birlikte 919 oldu, artık ben ümidi kestim artık oyundu fln nokia destek vermiyor üreticiye üreticide kar edemeyeceği için oyun yapmıyor şimdi symbian oyun bölümü açsa çalışanı var çalışana verilecek gerekli donanımı var, varda var hep para istiyen şeyler, artık symbiandan bişe gelmiyeceği için hep iddaa fln oynuyom 1000 tllik fln tutarsa üstüne koyup ıphone alacam,

Bence Hayallerde saklı :d: :tl:1000 zor gibi :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu dışına şıkılmış.
Konu sadece kendi amacına hizmet etsin :locked:

• Beğen
Tepkiler: kutok ve Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...