No prog :D kendı çabalarımla yapıyorum :D ama ne çaba abi :D
ONER-1997 Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: No prog kendı çabalarımla yapıyorum Genişletmek için tıkla ... ama ne çaba abi
MaxiHipHopLife' Alıntı: No prog kendı çabalarımla yapıyorum Genişletmek için tıkla ... ama ne çaba abi
ultrayer6 Üye bossy' Alıntı: ankara yazısında n ile k'nin uçları neden öyle bi alaka kuramadım da ankarayla Genişletmek için tıkla ... Ateistleri düşünecek zamanı yoktur arkadaşın kusura bakma..
bossy' Alıntı: ankara yazısında n ile k'nin uçları neden öyle bi alaka kuramadım da ankarayla Genişletmek için tıkla ... Ateistleri düşünecek zamanı yoktur arkadaşın kusura bakma..
'Patron Üye Konu Sahibi lolaman' Alıntı: Bu oyun C5-03 de açılmıyor ben denedim açılmadı Genişletmek için tıkla ... Benım telefonumda C5-03 hergun oynuyorum dostum. ----------Eklendi @ 23:15:20 ---------- Yazıldı @ 23:13:40 ---------- bossy' Alıntı: ankara yazısında n ile k'nin uçları neden öyle bi alaka kuramadım da ankarayla Genişletmek için tıkla ... Onların birer minare olduğunu anlamak senin için çok mu zor? Kocatepe Camii.
lolaman' Alıntı: Bu oyun C5-03 de açılmıyor ben denedim açılmadı Genişletmek için tıkla ... Benım telefonumda C5-03 hergun oynuyorum dostum. ----------Eklendi @ 23:15:20 ---------- Yazıldı @ 23:13:40 ---------- bossy' Alıntı: ankara yazısında n ile k'nin uçları neden öyle bi alaka kuramadım da ankarayla Genişletmek için tıkla ... Onların birer minare olduğunu anlamak senin için çok mu zor? Kocatepe Camii.
bossy Üye ultrayer6' Alıntı: Ateistleri düşünecek zamanı yoktur arkadaşın kusura bakma.. Genişletmek için tıkla ... ben de forumdaki düz mantıkları düşünemedim kusura bakma
ultrayer6' Alıntı: Ateistleri düşünecek zamanı yoktur arkadaşın kusura bakma.. Genişletmek için tıkla ... ben de forumdaki düz mantıkları düşünemedim kusura bakma
'Patron Üye Konu Sahibi bossy' Alıntı: ben de forumdaki düz mantıkları düşünemedim kusura bakma Genişletmek için tıkla ... heeeee ok. lolaman' Alıntı: paylaşırmsın linkini Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-oyunlari/angry-birds-ankara-hemde-turkce-519521.html
bossy' Alıntı: ben de forumdaki düz mantıkları düşünemedim kusura bakma Genişletmek için tıkla ... heeeee ok. lolaman' Alıntı: paylaşırmsın linkini Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-oyunlari/angry-birds-ankara-hemde-turkce-519521.html
'Patron Üye Konu Sahibi brutalhacker' Alıntı: Teşekkürler .. Genişletmek için tıkla ... mesaj kas devam.