MoonLife01
Üye
Angry Birds Heikki 18 Haziran’da Geliyor!
Yakın zamanda
Finlandiya merkezli Rovio Entertainment, bir süredir Formula 1′in Finlandiyalı pilotlarından Heikki Kovalainen ile farklı bir reklam kampanyası yürütüyordu. Yarış kaskı kızgın kuşlar ile süslenen Kovalainen ve Rovio’nun daha büyük planları olduğunu bugüne kadar bilmiyorduk.
Heiki’nin F1 yarış kaskı nereye gitti?! Kızgın kuşların bir önsezisi var! açıklaması, Angry Birds Heikki’de Formula 1 ve kızgın kuşların nasıl harmanlandığını ortaya çıkarıyor. Heikki Kovalainen’in domuzlar tarafından çalınan yarış kaskını bulmak yine bizim meşhur kuşlara düşecek.
18 Haziran’da çıkacağı resmi tanıtım sitesinde belirtilen oyun hakkında çok yakında yeni gelişmelerin yaşanacağını düşünüyoruz. Angry Birds Space’in kısa sürede yakaladığı indirme başarısı Rovio’yu yeni yapımlar geliştirmeye teşvik ediyor. Temmuz’da Amazing Alex adlı eğitici, fizik tabanlı bir oyunun daha çıkış yapacağını hatırlatalım.
2011′de 75.4 Milyon Euro gelir, 48 Milyon Euro kar elde eden Rovio Games, büyük oyun geliştiricilerine göz kırpıyor. Yakında oyun sektörünün en değerleri şirketlerinden biri haline geleceğinden şüphemiz yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
serisinin 1 Milyar indirme barajını devirdiğini duyuran geliştirici
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
, bugün Heikki adlı yeni Angry Birds oyununun tanıtım sitesini yayınladı.Finlandiya merkezli Rovio Entertainment, bir süredir Formula 1′in Finlandiyalı pilotlarından Heikki Kovalainen ile farklı bir reklam kampanyası yürütüyordu. Yarış kaskı kızgın kuşlar ile süslenen Kovalainen ve Rovio’nun daha büyük planları olduğunu bugüne kadar bilmiyorduk.
Heiki’nin F1 yarış kaskı nereye gitti?! Kızgın kuşların bir önsezisi var! açıklaması, Angry Birds Heikki’de Formula 1 ve kızgın kuşların nasıl harmanlandığını ortaya çıkarıyor. Heikki Kovalainen’in domuzlar tarafından çalınan yarış kaskını bulmak yine bizim meşhur kuşlara düşecek.
18 Haziran’da çıkacağı resmi tanıtım sitesinde belirtilen oyun hakkında çok yakında yeni gelişmelerin yaşanacağını düşünüyoruz. Angry Birds Space’in kısa sürede yakaladığı indirme başarısı Rovio’yu yeni yapımlar geliştirmeye teşvik ediyor. Temmuz’da Amazing Alex adlı eğitici, fizik tabanlı bir oyunun daha çıkış yapacağını hatırlatalım.
2011′de 75.4 Milyon Euro gelir, 48 Milyon Euro kar elde eden Rovio Games, büyük oyun geliştiricilerine göz kırpıyor. Yakında oyun sektörünün en değerleri şirketlerinden biri haline geleceğinden şüphemiz yok.

bi tek bunu oynuyorum civcivleri kurtariyorum