Angry Birds Heikki 18 Haziran’da Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Heikki 18 Haziran’da Geliyor!
Yakın zamanda serisinin 1 Milyar indirme barajını devirdiğini duyuran geliştirici , bugün Heikki adlı yeni Angry Birds oyununun tanıtım sitesini yayınladı.
Finlandiya merkezli Rovio Entertainment, bir süredir Formula 1′in Finlandiyalı pilotlarından Heikki Kovalainen ile farklı bir reklam kampanyası yürütüyordu. Yarış kaskı kızgın kuşlar ile süslenen Kovalainen ve Rovio’nun daha büyük planları olduğunu bugüne kadar bilmiyorduk.
Heiki’nin F1 yarış kaskı nereye gitti?! Kızgın kuşların bir önsezisi var! açıklaması, Angry Birds Heikki’de Formula 1 ve kızgın kuşların nasıl harmanlandığını ortaya çıkarıyor. Heikki Kovalainen’in domuzlar tarafından çalınan yarış kaskını bulmak yine bizim meşhur kuşlara düşecek.

18 Haziran’da çıkacağı resmi tanıtım sitesinde belirtilen oyun hakkında çok yakında yeni gelişmelerin yaşanacağını düşünüyoruz. Angry Birds Space’in kısa sürede yakaladığı indirme başarısı Rovio’yu yeni yapımlar geliştirmeye teşvik ediyor. Temmuz’da Amazing Alex adlı eğitici, fizik tabanlı bir oyunun daha çıkış yapacağını hatırlatalım.
2011′de 75.4 Milyon Euro gelir, 48 Milyon Euro kar elde eden Rovio Games, büyük oyun geliştiricilerine göz kırpıyor. Yakında oyun sektörünün en değerleri şirketlerinden biri haline geleceğinden şüphemiz yok.

Symbianize

Symbianize

Üye
Vallaha uçtular ama gerçekten iyi oyun

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
1 milyar indirmeyi aşmiş adamlar Dünyayi ele gecirecek nerdeyse :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Dusunun gencler bu kadar basit bir oyun bu kadar sevildi...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu oyun tarayıcı üzerinden oynanacak satış nasıl olcak merak ettim

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
elimde optimus var bir tek bu oyun var :) bi tek bunu oynuyorum civcivleri kurtariyorum :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Evet valla adamlar 2 kuşla paraya para demediler

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar sadece oyundan para kazanmıyorkı bu

Angry birdsin usbsi cattasi tsortu ayakkabisi telefon koruyucu arkalari vs.. bunlardanda para kazaniyor

cyber

cyber

Üye
daha bize space gelmedi ya off belle

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Android'e geçtiğim gibi merakımdan yükledim Angry Birds'ü. Mükemmel bir oyun. Basit olduğuna bakmayın, herkese hitap eden mükemmel bir oyun. Doyum olmuyor.

Resmen yeni bir çağ başlattılar bu oyunla.

legolas29

legolas29

Üye
Kuşlar android i basti..:S

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Android'e geçtiğim gibi merakımdan yükledim Angry Birds'ü. Mükemmel bir oyun. Basit olduğuna bakmayın, herkese hitap eden mükemmel bir oyun. Doyum olmuyor.

Valla süperya göruntude baya iyi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hep o kuşları görürdüm nasıl bir oyun diye merak ederdim arkadaşın androidde görmüştüm ilk sonra telefon aldım mağazada gördüm önemsemedim baktım her yerde karşıma çıkıyor indirdim oynadım bağımlısı oldum avatarımdan anlaşıldığı gibi :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
space çok kötüydü. Inşallah bu da öyle olmaz

- - - Eklendi - - -

cut the rope'u da dene :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
angry birds bende bağğımlılık yaratmadı pek açıkçası space de on bölüm oynamadan sıkıldım pcde.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben monopoly e iyi sardım bi ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt