Angry Birds Green Day J2ME

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Green Day J2ME
Yeni Kızgın kuşların yeşil gün için oyun Pandalar vs Ninjas Kalitatif modları ...
Oyun müzik ve dokuları değişti ...
Yani pek çok düzeyde ...

[video=youtube;uMs8FuF3iQg]http://www.youtube.com/watch?v=uMs8FuF3iQg[/video]

Tepkiler: mstfkrc, CanKartaL, Sciondar ve 3 diğerleri

Tuba

Üye
Teşekkürler

ANIL

Admin
İşte bu çok iyi oldu, teşekkürler...

Tepkiler: najanaja

ANIL

Admin

aslında sis deil java versiyon ama eğer önizleme çakma falan deilse sis olanı kadar güzel görünüyo ben hala denemedim rica ederim.

Java olduğunu gördüm. Benim için önemli olan Green Day olması. Fakat verilen linkten dosyayı indiremiyorum. Sunucu bulunamadı hatası veriyor.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
walla sorun yok kardeş ben tıklıyorum açılıyo ve iniyo benim minus hesabı sağlam yer yani.

- - - Eklendi - - -

mediafire a upload ettim kardeş

Ellerinize Sağlık (:

dostum bunu nasıl yüklüyoruz zip dosyasının içimden bir sürü klasör çıktı ama yükleme dosyası yok

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

- - - Eklendi - - -

Ellerinize Sağlık (:

rica ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

dostum bunu nasıl yüklüyoruz zip dosyasının içimden bir sürü klasör çıktı ama yükleme dosyası yok

kardeş bu java tıkladınmı yüklenir senin tel java ları zip olarakmı açıyor ? daha önce java uygulama denedin mi hiç aynı olay oldumu belki winrar falan yüklüyse tele ondan kaynaklanıor olabilir şimdi deniycem haber weririm.

- - - Eklendi - - -

kardeşim sorun yok şimdi yükledim ve oyunu açıp denedim dediğim gibi winrar yüklüyse ondan kaynaklanıyor olabilir java yı otomatikmen rar olarak açıyodur. Ayrıca şunuda belirteyim java olarak oldukça kaliteli grafikler çok güzel sadece sapanı aslıdığında lastik gerilmiyo bide kuşlar uçarken bağırmıyo efektler biraz zayıf.

jatvalca

Üye
garibim nokia artık javalara düştü...
emeğe saygı kardeşim teşekkürler

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
garibim nokia artık javalara düştü...
emeğe saygı kardeşim teşekkürler

aynen ya aklıma eski kullandığım java destekli teller geliyo sanki bizim teller sadece java oyun destekliyo rica ederim kardeşim.

CanKartaL

Emekli Yönetici
Teşekkürler, deneyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...