Haber Angry Birds Go 11 Aralık'ta Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
abi çok sağ ol haber için. Bir de official Vine ı artık bir duyabilsek senden aah ah

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
an itibarı ile Angry Birds:GO mağazada , hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, zorbaa, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha

zorbaa

Üye
ve ben ucretsiz indirdim

brk-rtrk

Üye
Bu da mı 1gb or more ram? Siteden Nokia Lumia 520ye yollamayı denedim ama yükle barının yerinde "Telefonunuz bu uygulamayı çalıştırmak için gereken minimum gereksinimleri karşılamıyor." yazıyo

blackcemre

Üye
Not: 1GB ram ve üstü telefonlarda çalışmaktadır.

skynet

Üye
Proxy: 117.135.139.179 - 8888 Bölge: ABD yapın 512Mb'li cihazlara da yüklenebiliyor :)Yalnız ben yer sıkıntısı olduğu için yükleyemedim sadece bu yöntemle YÜKLE seçeneği çıktığı için haber vereyim dedim :)

• Beğen
Tepkiler: zorbaa
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Proxy: 117.135.139.179 - 8888 Bölge: ABD yapın 512Mb'li cihazlara da yüklenebiliyor :)Yalnız ben yer sıkıntısı olduğu için yükleyemedim sadece bu yöntemle YÜKLE seçeneği çıktığı için haber vereyim dedim :)
mağaAya bağlanmıyor

serecans

serecans

Üye
grafikler hiç hoşuma gitmedi

PureFood

PureFood

Üye
indirelim bakalım

Heimdalll

Heimdalll

Üye
yüklemenin sonunda hata veriyor ve yüklenmiyor bu yöntemle

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O değilde bende oyun açılmıyor? Oyun açılıyor ravio simgesi geliyor ekran kararıyor sonra oyundan atıyor kibarca

skynet

Üye
yüklemenin sonunda hata veriyor ve yüklenmiyor bu yöntemle

Evet bende bugün denedim de yüklenmiyor fakat bu yöntemi kullanarak diğer 1gb sırırlı oyunları indirebiliyorum :)
Asphalt5'i indirdim sorunsuz bir şekilde oynanıyor ve şimdide realracing2'yi idiriyorum bakalım çalışacak mı :eller:
Diğer 1gb sınırlı oyunları da tek tek deneyip bu konu altında belirtirim :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Evet bende bugün denedim de yüklenmiyor fakat bu yöntemi kullanarak diğer 1gb sırırlı oyunları indirebiliyorum :)
Asphalt5'i indirdim sorunsuz bir şekilde oynanıyor ve şimdide realracing2'yi idiriyorum bakalım çalışacak mı :eller:
Diğer 1gb sınırlı oyunları da tek tek deneyip bu konu altında belirtirim :)

asphalt 5 önceden uyumluydu zaten onu indirebilirsin ama mesela ben temple run oz u böyle satın almaya çalıştım aynı şekilde yüklemenin sonunda hata verdi, olan 2 tl ye olduvalla, asphalt 5ten başka indirebildiğin varsa yazarmısın merak ettim ???*

respection123

Üye
olmaz hata verir.Real Racing denendi :(.

skynet

Üye
Evet hata verdi şimide real soccer 2013'ü deniyorum ama bu seferde hafıza yetersiz uyarısı veriyor telefon :( telefonda şuan hiç bir oyun yok ve geçici dosyalarda da 955MB lik alan var ama onuda silemiyorum :(

Heimdalll

Heimdalll

Üye
boşuna deneme olmuyor öyle malesef ben çok denedim

brk-rtrk

Üye
sanırım 512mb için ayarlanacakmış. Nokianın tweetinin altına yazılanlara cevap olarak öyle bişeyler yazmışlardı.

skynet

Üye
boşuna deneme olmuyor öyle malesef ben çok denedim
O değilde 520'de adam moder combat 4'ü oynuyor ya :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

512 ler için .XAP dosyaları mevcut

Üst Alt