Angry Birds artık Symbian'a Çıkmayacak ! ( Resmi )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Angry Birds artık Symbian'a Çıkmayacak ! ( Resmi )
Evet arkadaşlar hepimizin oynadığı dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Angry birds artık symbian için çıkmayacak.

Rovio yaptığı açıklamada yeni versiyon Angry Birds Space'ın sadece Android ve İos mobil platformalarına çıkacağını açıkladı.

Tepkiler: davut72

relling

Üye
Normal artık symbian sadece sözde yaşayan bir platform.

sonerrap

Üye
firmalar nokiadan önce kesdi destegini ...

Az önce son oyununu indirdim (unsigned). Resmi derken Signed'i mi çıkmayacak artık?

nadir_89

Üye
bence o tarihte sadece söylenen platformlara gelecek
ama ilerleyen günlerde diğerlerinede gelecek belle wp gibi çünkü nokianın facebook sayfasında angrybird space geliyor diye bir yazı görmüştüm...

idevlez

Üye
portlarız beyler ne takılıyonuz ayrıntılara

Tepkiler: neb ben
bi üvey evlat muamelesi daha. Diyecek bişey bulamıyorum

Konu Sahibi
ama ilerleyen günlerde diğerlerinede gelecek belle wp gibi çünkü nokianın facebook sayfasında angrybird space geliyor diye bir yazı görmüştüm...

Hayır.Diğer tüm duyuruları incelersen daha sonra gelecek platformlarda yazardı.Ancak bunda yazılmamış.

büyük bir kayıp değil bence beni istemeyeni ben hiç istemem. forum oyun kaynıyor.

sonerrap

Üye

Evet nokianın face sayfasında bende görmüşdüm

olsun ya artık alıştık biz

Symbian'ı bitircekler ya :S Hiç güzel birşey bulamıyorum telefonuma. Buda gitsin of.

nokıaya daha jar bile cıkmaz arkadaş

valla ben en fazla sene sonuna kadar kullanırım teli sonra sony ericsson xperia'ya geçerim..biraz da ''bir isveç firması'' nın tadını çıkaralım

nokıa bi sene içinde carla + hd oyun cıkarmasa daha işim olmaz

^BaRoN^

Üye
Belliydi zaten böyle birşey olacağı,şaşırmayın yani.

u_cosar

Üye
sonra çıkaracaklarını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...