Angry birds artık sadece 1 ghz üstü tellere mi çıkacak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar mantıklı düşünürseniz N8 çıktıgında da birkaç hd oyun çıktı göz boyamak için sonra durdu. Bir daha doğru dürüst oyun cıkmadı. Şimdi bu telefonlar için de oyle oluyor. Artık Nokia symbianı oyun firmaları da nokia yı sallamıyor. Herşey ios ve androidde. facebook,twitter bile orjinal sürümlerini nokia için çıkarmıyor.Gözü biraz açıp etrafa bakmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: AмσηR@
ThebLue16

ThebLue16

Üye
angry birds 1ghz e ihtiyaç duyacak bir oyunmu ki..hd yaparlarsa bilemem tabi

hd yapsalar ne olur iphone 3gs 600 mhz modern combat 3 ü çalıştırıyo oyun 1-1.5 gb yani bizede çıkarsalar bizimkide çalıştırır ama çıkarmıyolar işte

atakan25

atakan25

Üye
bellede çalışır gibime geliyor daha kaç yıllık telefon ki oyun çıkarmıyolar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Angry Birds dışında diğer oyunlar da çıkar umarım..

distakjo

distakjo

Üye
beyler uzatmaya gerek yok, bu sadece güncelleme. Ayrı bir oyun değil.

Del Rey

Del Rey

Üye
Orada diyor ki; "Doğrulanmış değil, fakat Symbian Belle'li 603, 701 ve 700 cihazlarına sahip olanlar bu güncellemeyi tam anlamıyla yapabilecek gibi görünüyor."

Yani doğrulanmamış.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

jetix1997

Üye
Doğru olacağını da zannetmiyorum öyle olsa seasons 2012 symbian'a çıkmazdı symbian'a android gibi sistemlerden sonra çıkar büyük ihtimalle çünkü az öncede söylediğim gibi benim telefonumda angry birds seasons var açılınca season 2011 season 2012 diyo 2012 yi seçince sadece ham owen çıkıyor fakat devamı da symbiana gelecektir.

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Doğru olacağını da zannetmiyorum öyle olsa seasons 2012 symbian'a çıkmazdı symbian'a android gibi sistemlerden sonra çıkar büyük ihtimalle çünkü az öncede söylediğim gibi benim telefonumda angry birds seasons var açılınca season 2011 season 2012 diyo 2012 yi seçince sadece ham owen çıkıyor fakat devamı da symbiana gelecektir.

wreck to hall da geldi güncellemeleri kontrol edersen görebilirsin.

jetix1997

Üye
yani demek istediğim yeni çıkan versiyonları symbiana gecikmeli geliyor hep genelde öncelikle android sürümünü piyasaya sürdükten sonra symbiana geliyo biraz beklersek güncellemenin yayınlanacağına eminim

columbiaa_7

Üye
angry birds seasons'un yeni bölümü olan
year of the dragon u arıyordum ki ne göreyim sadece 603 , 700 ve 701 de çalıştığı yazıyor
:vur

,

only owners of symbian belle phones (603, 700 and 701) can actually update.

hacı bende c 7 var space hariç tüm sürümleri bugun yükledim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt