Angry birds artık sadece 1 ghz üstü tellere mi çıkacak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Angry birds artık sadece 1 ghz üstü tellere mi çıkacak ?
Angry birds Seasons'un yeni bölümü olan
year of the dragon u arıyordum ki ne göreyim sadece 603 , 700 ve 701 de çalıştığı yazıyor
:vur

,

only owners of Symbian Belle phones (603, 700 and 701) can actually update.

Febris

Febris

Üye
bu versıyondan sonra oyle sanırım ama belle ye gelir o zamanda bizde belle olucaz :)

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
bu versıyondan sonra oyle sanırım ama belle ye gelir o zamanda bizde belle olucaz :)

Belle güncellemesi gelince yükleyebilecekmiyiz onunla ilgili bir bilgi yazılmamış sadece 603 , 700 ve 701 yazılmış :(

marsharun

marsharun

Üye
Beyler artık bizim telefonlar mazi oluyor:(

AмσηR@

AмσηR@

Üye
sonra tartısma cıkıyoi kötülemeyin eleştirmeyin diyorlar, ama durum ortada lafa söze gerek var mı ?

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Cihanî Sultan

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
AмσηR@;4258233' Alıntı:
sonra tartısma cıkıyoi kötülemeyin eleştirmeyin diyorlar, ama durum ortada lafa söze gerek var mı ?

Bunu yapan rovio.Bu yüzden nokia ya kızmıyorum.Bizim teller Angry birds çalıştırabileceği halde çıkartmıyor şirket.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
suan çıkan oyunların hepsi 1 ghz cihazlara çıktıgı için nokia ne yapsın sucu yok haklısın :)
suan 603 , 700 ve 701 için bi kaç tane oyun cıkartıyorlar, bizzlerede ilk zamanlarda yaptıgı gibi, bi kaç ay sonra görecez, onlarada çıkmayacaktır.
tabi yine nokianın sucu yok , bu oyunları yapan şirketlerin suçu.
nokianın tek suçu symbianı sallamıyor olması, o sallamazken oyun şirketleri niye sallasın ki :)

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
AмσηR@;4258293' Alıntı:
suan çıkan oyunların hepsi 1 ghz cihazlara çıktıgı için nokia ne yapsın sucu yok haklısın :)
suan 603 , 700 ve 701 için bi kaç tane oyun cıkartıyorlar, bizzlerede ilk zamanlarda yaptıgı gibi, bi kaç ay sonra görecez, onlarada çıkmayacaktır.
tabi yine nokianın sucu yok , bu oyunları yapan şirketlerin suçu.
nokianın tek suçu symbianı sallamıyor olması, o sallamazken oyun şirketleri niye sallasın ki :)

Tamamda bunun angry birds in bize çıkmamasıyla ne alakası var ?
Nokia'nın genel sorunlarından bahsetmiyorum ben.Çalışabilecek tele uygulama çıkarmayan rovio dan bahsediyorum.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
tmm dostum kızma kızma, nokianın sucu yok, suç bende sadece :)

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar resmi belle şuan sadece bahsi geçen modellerde. Bu nedenle sadece bu tel modelleri verilmiş. İşlemciyle bir alakası olacağını düşünmüyorum. Belle gelsin tüm belleli modellerde çalışır.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Arkadaşlar resmi belle şuan sadece bahsi geçen modellerde. Bu nedenle sadece bu tel modelleri verilmiş. İşlemciyle bir alakası olacağını düşünmüyorum. Belle gelsin tüm belleli modellerde çalışır.
Bence de. Angry Birds yani bu.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
İşlemci ile bir alakası yok arkadaşlar hala 600 - 680 ve 800 mhz hızında çalışabilen işlemcili telefonlar üretilmekte...
Sadece Nokia değil diğer markalarda 600 - 800 mhz arası işlemciye sahip telefonlar üretmekte...
Yani uygulamalar daha 1 - 1.5 yıl daha bu işlemcili telefonlara gelmeye devam edecektir...
Bella final sürümüne kavuştuğumuzda uygulama güncellemelerini ve yeni versiyonlarını almaya devam edeceğiz...
Şuan bu bir Nokia stratejisidir... bu uygulamayı kullanmak istiyorsan belle güncellemesini yüklemelisin...
Telefon alıp güncellemelerden bir haber olan insanlar var bu şekilde güncelleme yüklemek zorunda kalacaklar...

futbol123

futbol123

Üye
gpu ile ilgilidir.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gpu ile alakası var ama Angry Birds ne kadar gpu gerektirir ki ? Ondan Final Belle sürümü çıkınca bizlerde oynayabileceğiz .

distakjo

distakjo

Üye
aynen. Çünkü bu bir güncelleme, ayrı bir oyun değil.

SilentOne

SilentOne

Üye
bn pek sanmıyom ya neyse:D

mıttık

Üye
orda yazan sadece resmi(güncel) belle işletim sistemli telefonlarda çalışacağı. 603 700 701 vs. parantez içinde örnek telefonlar olarak sunulmuş çünkü resmi güncel belle sadece bu telefonlarda var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
angry birds 1ghz e ihtiyaç duyacak bir oyunmu ki..hd yaparlarsa bilemem tabi

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Sanmam.Bence bizim teller çöp oldu.somuru:

anılbaran

anılbaran

Üye
n-f-c muhabbeti varya belki ondandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt