Uygulama Android'ten Anlayan Bakabilir mi?

Konu Sahibi
Android'ten Anlayan Bakabilir mi?
Telefona yeni rom kurdum ve facebook google play store gibi bazı uygulamalar da UYGULAMA YÜKLENMEDİ. şeklinde hata alıyorum. Bundan önce de aynı ROM u kullanıyordum onda bir sorun yoktu yine aynı rom u kurdum neden böyle bir sorun çıktı acaba?

1996yb

Üye
Yeniden rom yüklemen lazım

UpOneTR

Üye
telefon modeli ve rom sürümü yazarsan dha iyi yardımcı olurlar

Konu Sahibi
Google Uygulamalarının olduğu dosya değilmi bu?
şu dosyayı cwm den kur belki düzelir

Bunun yerine kendi kurduğum rom a ait gapps dosyasını tekrar kursam sorun olurmu? Çünkü bundan önce de yine aynı rom u kullanıyordum ve böyle bir sorunum olmamıştı

bilmiyorum ama şöyle yap o zaman önce kendinin kini kur olmazsa bunu kurarsın ve bu arada sen hangi gapps i kullanıyorsun ki ?

CWM den wipe dalvik cache yapmıştım ancak sorun düzelmedi ve benim kurduğum 4.4.2 nin gaapps dosyası sadece 22 Mb bu senin verdiğin ise 124 mb neden öyle acaba ?
bilemiyorum en fazla half brick olur zaten kur gitsin fazla birşey kaybetmezsin ve bu arada benim verdiğim orjinal gapps cm nin sitesinden alıntı yaptım linki

shadowa güven shadowun dediğini kur

Tepkiler: Samizel Destan ve The Shadow
    Konu Sahibi
bilemiyorum en fazla half brick olur zaten kur gitsin fazla birşey kaybetmezsin ve bu arada benim verdiğim orjinal gapps cm nin sitesinden alıntı yaptım linki
Bende burdakini kurmuştum 1 hafta önce hiçbir sorun yoktu öyle bir hata almamıştım bugün telefon çok yavaşladı en baştan temiz bir kurulum yapayım dedim Sd kartıda temizledim ve ayno rom dosyalarını tekrar kurdum ve böyle bir sorunla karşılaştım Ve şimdi baştan kurup tekrar ayarlarla uğraşmaya da üşeniyorum açıkçası
bilmiyorum ama şöyle yap o zaman önce kendinin kini kur olmazsa bunu kurarsın ve bu arada sen hangi gapps i kullanıyorsun ki ?
burdan indirdim kurdum 22 mb boyutu sadece

hmm tmm anladım sen sadece google play ve hizmetlerinin olduğu gapps i kurmuşsun orjinal gapps lerin içinde gmail,google+,maps falan da oluyo ne yazıkki ondan öyle boyut farkı var + super sıkıştırma

Konu Sahibi
hmm tmm anladım sen sadece google play ve hizmetlerinin olduğu gapps i kurmuşsun orjinal gapps lerin içinde gmail,google+,maps falan da oluyo ne yazıkki ondan öyle boyut farkı var + super sıkıştırma
Bir de Apollo FM radio falan var bunda daha önce ki romlarda titanium ile bunları siliyordum ancak bu rom da sistem uygulamaları bir türlü silinmiyor neden ki acaba ?

Bir de Apollo FM radio falan var bunda daha önce ki romlarda titanium ile bunları siliyordum ancak bu rom da sistem uygulamaları bir türlü silinmiyor neden ki acaba ?
bilmiyorum ben hep siliyorum onları halen öyle sorunlarla karşılaşmadım

Konu Sahibi
bilmiyorum ben hep siliyorum onları halen öyle sorunlarla karşılaşmadım
Bende bugüne kadar hep siliyordum tüm cm romların da ancak bu cm 11 de ne denediysem olmadı silinmiyor 22 mb olan gappss dosyasını tekrar flashladım ancak sorun yine aynı şimdi bir de senin verdiğini flashlıyorum bakalım ne olacak İntallallation Aborted. diye hata verdi

sizin romlar biraz enteresanmış cidden