Androidli uygun fiyatlı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oleytoo

oleytoo

Üye
    Konu Sahibi
Androidli uygun fiyatlı telefon
Şuanda elimde N97 var ama ben androide geçmeyi düşünüyorum. Bazı uygun fiyatlı androidlere baktığımda hepsinin kamera kalitesinin kötü olduğu söyleniyor N97 de ki kamera kalitesinden sonra ve sürekli fotoğraf çeken biri olarak kamera çok önemli benim için bütçe 500-600 civarı önerilerinizi bekliyorum...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o fiyata güzel fotoğraf çeken android çok zor :) hatta yok :)

SHS

SHS

Üye
Evet biraz daha biriktirip üstüne koy :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
700 falan yap wawe2 al. Harika kamerası vardır kendilerinin :D

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Haha kardeşim huawei ideos x5 var o fiyata.Kamerasıda 5 mp+flaşlı bu arada bıraz araştırıpta yorum yapın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Haha kardeşim huawei ideos x5 var o fiyata.Kamerasıda 5 mp+flaşlı bu arada bıraz araştırıpta yorum yapın

5 mp artı flaş var biliyorum merak etme. Çok da başarılı sayılmaz. :oke: n79 ve ideos x5 kamera karşılaştırmsı yaptın mı hiç??

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Arkadaş android istiyor...

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye

Biz burda kamera tartışması yapmıyoruz.Adam android istiyor.Ona göre tavsiye verin

''N97 de ki kamera kalitesinden sonra ve sürekli fotoğraf çeken biri olarak kamera çok önemli benim için''

BUNU BEN Mİ YAZDIM !! :off:

oleytoo

oleytoo

Üye
    Konu Sahibi
tamam sakin :) huawei ideos x5 e baktım huawei çin markası çin denincede insan çekimser oluyo biraz[h=2]
[/h]

y n s c n

y n s c n

Üye
700 falan yap wawe2 al. Harika kamerası vardır kendilerinin :D
Başlıkta android istediklerini belirtmiş beyefendi :)

Benim tavsiyem X5 ve p503 olur. Kameralarından pek bişey bekleme ama donanımsal olarak o fiyattaki en iyi smartphone'lar bunlar..

Ocean258

Ocean258

Üye
Kardesım bu sorunun cevabı yok.. 500 Tl cıvarında o istediğin kalitede fotoğraf ceken bı cıhaz yok. ıkısınden bırınden feragat etmen gerekıyor ya fıyatı bıraz yukselteceksın yada fotograf kalıtesını bıraz dusureceksin..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
o fiyata kaliteli kamerası olan android çok zor kardeşim başka öneri istiyormusun

oleytoo

oleytoo

Üye
    Konu Sahibi
bütçeyi 800 e çıkardım sizin söylediklerinizden sonra

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
800ede 5mpx alıcan 550yede ideos x5 yada xperia mini pro :oke:

JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye
600tl lik bi telefonun kamerasından en fazla ne bekleyebilirsin ki ?
o yüzden al bi
huawei ideos x5. kamerası kötü felan değil. gayet güzel çekim yapıyor. (5mp^e göre).
veya nokia c6-01.

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
bence xperia mini pro ya da sony live with walkman 26 kasımda çıkacak 700 lira kamera performansı aynı ikisinin de ama müzik ve videoda walkman
bütçeyi 60-70 lira artırabilirsen xperia neo V alabilirsin ama haftasonu indirim olabilir 750 lere inerse ben de alabilirim

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
evet o telefon güzel bende tavsiye ederim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt