Androidlerde en iyi calisan hafiza kartlari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Androidlerde en iyi calisan hafiza kartlari
Arkadaslar cok marka Hafiza karti var bildigimiz gibi. Androide gecmeyi dusunuyorum yakin gunlerde. S2 ve XE arasinda kararsizim simdilik. Bu cihazlar 16 ve ya 32 Gblik hafiza kartlarini calistirirmi? en iyi performans hangilerinde olur? class 10 ve s. gibi bi seyler duydum ama o kadar da bilgim yok. onceden tesekkurler

PriZm

PriZm

Üye
her ikiside 32 gb lık kartları kaldırır.

class 10 alman yararına olur çünkü her iki telefonda hd fideo çekiyor.video çekerken atlama yapmaz.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
iyi. fakat 32 GB class 10 bulabilirmiyim? bir az pahali olur olsa da. 32 gb class 10 ile 16 gb class 10 un performansi aynimi?

PriZm

PriZm

Üye
Performans farkı çok az olsada 16 gb class 10 da daha fazla olur :)

bu arada dediğin gibi 32 gb class 10 çok pahalı 150-200 tl gibi bir fiyatı var.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
200 diyil 250 falan :)
16 yeter bana galiba. 16 mi kullaniyorsunuz siz? telefonla birliktemi geliyor?

PriZm

PriZm

Üye
hayır ben 5800 dan kalan 8 gb class 2 kullanıyorum :D ama ileride değiştireceğim video çekerken ve usb den data atarken problem çıkarıyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
16 GB Class 10 yeterli olur. Doldukça bilgisayara atarsın. :good:

serif55

serif55

Üye
16 GB Class 10 yeterli olur. Doldukça bilgisayara atarsın. :good:

Aynen benimde kullandığım gibi 16 gb class 10 micro sd kullanıyorum şu ana kadar hiçbir problem yaratmadı aksine çok memnunum reklam gibi olmasın ama Team markasının kartı 70 tl ye almıştım , ayrıca markettede memory card tester diye bi program var kartın gerçek okuma yazma hızlarını ölçebiliyorsunuz ;)

margatem2

Üye
bende team 16 gb class 10 kullanıyorum cok memnunum alırken araştırmıştım biraz kalite-fiyat-performans açısından en uygunu bu karttı. tavsiye ederim...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
1 ghz ustu telefonlarla hard disk bile bağlayabilirsin telefona otg ile. 32 gb kasma falan yapmaz yani anlayacagin..

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar. İyi bi fiyata 32 bulursam 32, olmazda 16 lık class 10 alırım artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...