bLnmz
Üye
Galaxy Note 2 N7100 - [4.4.2KİTKAT] DN3 RC NOTE 2 [S5 Görünümlü Note 3 özellikli] [ Sorunsuz Wifi+ Şebeke+Resimli Anlatım] - MaxiCep4.1.2 deyim ve stock 4.3 u bile yuklemeye cekiniyorum.sarj süresinin yari yariya dustugunu söylüyorlar. Sizin yuklediginiz 4.4.2 hangi custom hocam
Valla ben bulamadım varsa bir kaynak özelden gönderirsen çok sevinirim üstadknox sayacınıda sıfırlama var internetten araştırıp bulunabilir
Android IOS'un gölgesinde olduğu için, dünyanın en iyi mobil işletim sistemi zaten. Haklısın paşamcasper vıa 3216 v4.1.2 kullanıyorum.. wphone fanı degılım... pc mı w7 home den win8.1 pro ya yukseltım ve bu harıkas hızlı sıtemı telefonumdada kullanmak ıstıyorum.... androıd ıos un golgesındedır.... nokta...
casper via kulanıyorcasper vıa 3216 v4.1.2 kullanıyorum.. wphone fanı degılım... pc mı w7 home den win8.1 pro ya yukseltım ve bu harıkas hızlı sıtemı telefonumdada kullanmak ıstıyorum.... androıd ıos un golgesındedır.... nokta...
Samsung Galaxy Tab serisinin ilk çıkanını alsam, Casper'ın son cihazından daha hızlıdır. İdda ediyorumcasper via kulanıyorsonrada karalıyor , casper via en sorunlu cihaz ve suç androidde değil kullandığın cihazda , samsung galaxy note veya tab al farkı gör.
adam almış galaxy ace alsa neysede almış en dandik casper via tableti sonra burada iOS Androidden daha iyi Windows Phone 8 Android'den daha iyi diyorSamsung Galaxy Tab serisinin ilk çıkanını alsam, Casper'ın son cihazından daha hızlıdır. İdda ediyorum
valla senin gibiler beni gülme krizine sokuyorcasper vıa 3216 v4.1.2 kullanıyorum.. wphone fanı degılım... pc mı w7 home den win8.1 pro ya yukseltım ve bu harıkas hızlı sıtemı telefonumdada kullanmak ıstıyorum.... androıd ıos un golgesındedır.... nokta...
Android kötü bir işletim sistemi olsa, bu kadar tercih edilmezdi. Her marka android'li cihaz çıkarmazdı.adam almış galaxy ace alsa neysede almış en dandik casper via tableti sonra burada iOS Androidden daha iyi Windows Phone 8 Android'den daha iyi diyor
valla senin gibiler beni gülme krizine sokuyor
Yok iOS'un kullanılmama sebebi apple'ın izin vermemesiAndroid kötü bir işletim sistemi olsa, bu kadar tercih edilmezdi. Her marka android'li cihaz çıkarmazdı.
Neden IOS kullanan cep telefonu / tablet yok iPhone/iPad hariç? Çünkü kapalı kutu.
I love Android
Kullanmak isteyen bence her türlü iznini alır, kullanırYok iOS'un kullanılmama sebebi apple'ın izin vermemesi, ama daha önce iPhone kullanmıştım bildiğin kapalı kutu arayüzü sıkıcı , sadece app store'si var ama app store'de çoğu şey paralı artı dışarıdan oyun yükleme yok ve app store'de olan oyunların play store'de sadece %100'den %1'i ,
yok iOS Sadece Apple ürünlerine özel işletim sistemi bunu apple belirledi nedenide direk olarak amiral gemisinden para kazanması yoksa dieğr markalar kullansa iPhone pahalı diye satılmıcakKullanmak isteyen bence her türlü iznini alır, kullanır
bedava sırke hesabı dır androıd......Android kötü bir işletim sistemi olsa, bu kadar tercih edilmezdi. Her marka android'li cihaz çıkarmazdı.
Neden IOS kullanan cep telefonu / tablet yok iPhone/iPad hariç? Çünkü kapalı kutu.
I love Android
ciddimi gorende sancak senı bıll gates ... dınıme kufreden musluman olsa.....adam almış galaxy ace alsa neysede almış en dandik casper via tableti sonra burada iOS Androidden daha iyi Windows Phone 8 Android'den daha iyi diyor
valla senin gibiler beni gülme krizine sokuyor
Verecek cevap bulamıyınca böle laf atarsın yazık gerçekten sana acıyorum.bedava sırke hesabı dır androıd......
ciddimi gorende sancak senı bıll gates ... dınıme kufreden musluman olsa.....
Pasam android ile windows phone karsilastir. Hatta ioslada karsilastir sonra yorum yap. Seni yadirgamiyoruz yanlis anlama ama ogren bence. Arkadaslarinla konusurken soler rezil olursun..bedava sırke hesabı dır androıd......
ciddimi gorende sancak senı bıll gates ... dınıme kufreden musluman olsa.....
Yav adam fanboy amacı android i amacı kötülemek , sen ne dersen de yine android i kötüleyecek yani böleleriyle uğraşmaya değmez , gül geç gitsinPasam android ile windows phone karsilastir. Hatta ioslada karsilastir sonra yorum yap. Seni yadirgamiyoruz yanlis anlama ama ogren bence. Arkadaslarinla konusurken soler rezil olursun..
nokıa s60v5 ten androıd e gectık fıyasko cıktı... gercekler acı.....Yav adam fanboy amacı android i amacı kötülemek , sen ne dersen de yine android i kötüleyecek yani böleleriyle uğraşmaya değmez , gül geç gitsin
O yüzden bizde kasmadı , kasmıyorandroıd cıhazlar greksız yere arka planda uygulama calıstırmaktan baska ısı yok... uygulama zengınlıgı adı altında gplay dakı uygulamaların %95 ı bos uygulama... ios ve wp8 magazalarında gereksız uygulamalar yok.... bedava işletım sıstemını çın malı teller bıle kullanıyor... ıpad ve ıphone denedım androıd yanına bıle yaklasamaz... s4 note 2 note3 te denedım.....
nokıa s60v5 ten androıd e gectık fıyasko cıktı... gercekler acı.....
Google play store de o yüzden aradığım her uygulamayı bulabiliyorumandroıd cıhazlar greksız yere arka planda uygulama calıstırmaktan baska ısı yok... uygulama zengınlıgı adı altında gplay dakı uygulamaların %95 ı bos uygulama... ios ve wp8 magazalarında gereksız uygulamalar yok.... bedava işletım sıstemını çın malı teller bıle kullanıyor... ıpad ve ıphone denedım androıd yanına bıle yaklasamaz... s4 note 2 note3 te denedım.....
nokıa s60v5 ten androıd e gectık fıyasko cıktı... gercekler acı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?