Android'i nasıl okuyorsunuz? :D

Sponsorlu Bağlantılar

Android'i nasıl okuyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Android'i nasıl okuyorsunuz? :D
???

edit

yabancı videolarda "endıroyt" diye okunduğu için açtım bu anketi. Acaba halkımız nasıl okuyor diye.

pRime.

pRime.

Üye
Aynen Android diye okuyorum.

OğuzcanAbi

Üye

girin dinleyin :ehe Android diye okurum :D
Android - MaxiCep.Com aha buda grubu :ehe

by şarlo

by şarlo

Üye
Yazıldığı gibi okuyorum :-)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
yazıldığı gibi

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Andıroyit

Dampierre

Dampierre

Üye
çok güzel okuyorum

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben aynı yazıldıgı şekilde android diye okuyorum.

'Patron

'Patron

Üye
Hacı açtığın konulara Baktım da .İncisözlük terk valla. Aynı şeyler.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Senin her 2 mesajından 1 inde incisözlük kelimesi geçiyor, nerden geliyor bu incisözlük merakı ? Forumun içinde incisözlük kelimesini sürekli tekrarlamanın bir amacımı var ? yoksa orayı çok sevdiğin içinmi sana herşey orayı hatırlatıyor ? Gerçek yaşın18 mi?

Soruların herbiri 25 puan başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Dafny, TuRkiShCowboy, PureFood ve 2 diğerleri

OğuzcanAbi

Üye

Senin her 2 mesajından 1 inde incisözlük kelimesi geçiyor, nerden geliyor bu incisözlük merakı ? Forumun içinde incisözlük kelimesini sürekli tekrarlamanın bir amacımı var ? yoksa orayı çok sevdiğin içinmi sana herşey orayı hatırlatıyor ? Gerçek yaşın18 mi?

:ehe

'Patron

'Patron

Üye

:) Hiç bir amacım yok.Ayrıca incisözlükte bi "klasım"da yok.hesabı 1kaçkere silinmiş normal üyelerden biriyim.Orayı çok sevmiyorum falan.Burayı ordan daha çok seviyorum.Burdaki amacım Muhammet'in inciüyeliği olduğunu hatırlıyorum birkaç mesajında soylemişti.İncide de bu isimde konular açıldığı için ordan bağlantı kurdum.Fazla inci sözlükle ilgili bişey solediğime de katılmıyorum.Evet gerçek yaşım 18.Son olarak bu "gereksiz ve deneme mesajları" bölümünde birsürü saçma konu açılmış birsürü saçma yorum yapılmışken benım yazdığım bu eleştiri yorumu neden bukadar rahatsız ettı gerçekten anlamadım.Saygılar Modum.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Rahatsız olmadım dostum, beni rahatsız edici bir mesaj yazsaydın seninle konuşmazdım, sana sorular sormazdım. İncisözlük kullanıcılarına karşı alerjim var diyelim :) sevmiyorum onları, sizler içinde yararlı bir ortam olduğunu düşünmüyorum. Ana avrat küfürler havada uçuyor, bir insan neden kendisine küfür ettirir onuda anlamıyorum. Bir zamanlar bu küfürler yüzünden cinayetler işlenirdi ne kadar değiştik. :( Seni seviyorum, inciyi sevmiyorum (L)

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve Silinen Üye 166392
'Patron

'Patron

Üye
Rahatsız olmadım dostum, beni rahatsız edici bir mesaj yazsaydın seninle konuşmazdım, sana sorular sormazdım. İncisözlük kullanıcılarına karşı alerjim var diyelim :) sevmiyorum onları, sizler içinde yararlı bir ortam olduğunu düşünmüyorum. Ana avrat küfürler havada uçuyor, bir insan neden kendisine küfür ettirir onuda anlamıyorum. Bir zamanlar bu küfürler yüzünden cinayetler işlenirdi ne kadar değiştik. :( Seni seviyorum, inciyi sevmiyorum (L)
Evet anabacı kayanlar var orası doğru ama artık anabacı kayanları dışlıyolar.Orda küfür "lan" kelımesı gibi gelıyo onedenle fazla şey yapmıyolar.Bende 2-3 haftadır girmiyorum zaten.Açıkcası bende pek sevmıyorum artık..Senı seviyorum abi bende :)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Konuyu açan kardeşimiz senin okumada bir sıkıntı var herhalde :ehe

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Andıroid ne ya? Android diye okuyom ben.

PureFood

PureFood

Üye
Yok abi ben tersten okuyorum :D
Hey Allah'ım ya nasıl okuyacaz yazıldığı gibi :ehe

Necmati

Necmati

Üye
Andro it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt