Android diye okurum 

Senin her 2 mesajından 1 inde incisözlük kelimesi geçiyor, nerden geliyor bu incisözlük merakı ? Forumun içinde incisözlük kelimesini sürekli tekrarlamanın bir amacımı var ? yoksa orayı çok sevdiğin içinmi sana herşey orayı hatırlatıyor ? Gerçek yaşın18 mi?Hacı açtığın konulara Baktım da .İncisözlük terk valla. Aynı şeyler.
Hacı açtığın konulara Baktım da .İncisözlük terk valla. Aynı şeyler.
Senin her 2 mesajından 1 inde incisözlük kelimesi geçiyor, nerden geliyor bu incisözlük merakı ? Forumun içinde incisözlük kelimesini sürekli tekrarlamanın bir amacımı var ? yoksa orayı çok sevdiğin içinmi sana herşey orayı hatırlatıyor ? Gerçek yaşın18 mi?
Soruların herbiri 25 puan başarılar.

Hacı açtığın konulara Baktım da .İncisözlük terk valla. Aynı şeyler.

Senin her 2 mesajından 1 inde incisözlük kelimesi geçiyor, nerden geliyor bu incisözlük merakı ? Forumun içinde incisözlük kelimesini sürekli tekrarlamanın bir amacımı var ? yoksa orayı çok sevdiğin içinmi sana herşey orayı hatırlatıyor ? Gerçek yaşın18 mi?
Soruların herbiri 25 puan başarılar.
Hiç bir amacım yok.Ayrıca incisözlükte bi "klasım"da yok.hesabı 1kaçkere silinmiş normal üyelerden biriyim.Orayı çok sevmiyorum falan.Burayı ordan daha çok seviyorum.Burdaki amacım Muhammet'in inciüyeliği olduğunu hatırlıyorum birkaç mesajında soylemişti.İncide de bu isimde konular açıldığı için ordan bağlantı kurdum.Fazla inci sözlükle ilgili bişey solediğime de katılmıyorum.Evet gerçek yaşım 18.Son olarak bu "gereksiz ve deneme mesajları" bölümünde birsürü saçma konu açılmış birsürü saçma yorum yapılmışken benım yazdığım bu eleştiri yorumu neden bukadar rahatsız ettı gerçekten anlamadım.Saygılar Modum.
sevmiyorum onları, sizler içinde yararlı bir ortam olduğunu düşünmüyorum. Ana avrat küfürler havada uçuyor, bir insan neden kendisine küfür ettirir onuda anlamıyorum. Bir zamanlar bu küfürler yüzünden cinayetler işlenirdi ne kadar değiştik.
Seni seviyorum, inciyi sevmiyorum 
Evet anabacı kayanlar var orası doğru ama artık anabacı kayanları dışlıyolar.Orda küfür "lan" kelımesı gibi gelıyo onedenle fazla şey yapmıyolar.Bende 2-3 haftadır girmiyorum zaten.Açıkcası bende pek sevmıyorum artık..Senı seviyorum abi bendeRahatsız olmadım dostum, beni rahatsız edici bir mesaj yazsaydın seninle konuşmazdım, sana sorular sormazdım. İncisözlük kullanıcılarına karşı alerjim var diyelimsevmiyorum onları, sizler içinde yararlı bir ortam olduğunu düşünmüyorum. Ana avrat küfürler havada uçuyor, bir insan neden kendisine küfür ettirir onuda anlamıyorum. Bir zamanlar bu küfürler yüzünden cinayetler işlenirdi ne kadar değiştik.
Seni seviyorum, inciyi sevmiyorum
![]()