bende android de yeni sayılırım ama ağabeyimden dolayı bilgim var. hadi sırayla cevaplayalım
1. ben şarjını bitirip de şarj etmiştim çünkü çok merak ediyordum. kurcalayarak bitirdim şarjını.
2. benimkinin hafızası 16 gbdı. bir de hafıza kartım olunca hayliyle reset atmadım. ama eğer reset atabilirim diyorsan ve içindekileri kaybetmek istemiyorum diyorsan yedeklemen için sırayla neler yapabileceğini sıralayayım :
a. ayarlara gir.
b. orada kişisel bölümü var. güvenlikti falan onun altında " yedekle ve sıfırla " diye bir bölüm olmalı. ( en azından bende var. ) oraya tıkla.
c. oradan yap ayarlarını işte. neyse devam ...
3. yorum yok.
4. yorum yok. zor yolu seçerek tek tek yap. kolay gelsin
5. ayarlarda önerebileceğim hiç bir şey yok çünkü kurcalayarak öğrenmeni tavsiye ederim. böylece onu daha iyi tanırsın. ayrıca onu kendi zevkine göre kişiselleştirmek ve iyileştirmek için öyle çok seçenek var ki.
6. opera ve chrome kullanabilirsin. yani bana göre hızları mükemmel. operada bir opera mini var bir de opera mobile var. opera mini internet hızın düşük ise bunu kullanabilirsin ama flash player çalışmaz ve hareketli resimleri durgun gösterir. opera mobile ise hepsini gösterir. kendin seç.
firefox bile iyi ve kullanabilirsin. fakat sakın ama sakın explorer kullanma. özeti olarak ise opera en iyisi
explorer kullanma !!!
7. istediğini yükle ama yorumlara bakarak hareket et marketten indirme yapacaksan. mesela virüs var yazanları indirme sakın. ama hemen hemen hepsine yazıyorlar sen ise çoğunluğa dikkat et.
8. benim yaptığım tek hata şuydu :
açarken koyulan şifrelerden koymuştum çizilen şifrelerden. onu unuttum. ardından da şifremi unuttum dedim. e-postamı istedi bağlanarak şifremi çözecek bir şeyler yapacaklardı. fakat kablosuzum açık değildi. bu nedenle giremedim. şifremi hatırladım ama yine o çizimleri yapmak imkansızdı. geri de dönemedim. ortada kala kaldım. tek çare yeni bir rom yükleyerek çalıştırdım. allahtan kabul etti yeni romu . bazen kabul etmiyormuş. ben orjinal romu veya ona çok benzeyenini bulmuştum sanırım. böylece kurtuldu ve bir daha asla şifre koymadım.
hayırlı olsun yeni telefonun. inşallah çabuk alışırsın. kolay gelsin.