androide virüs bulaşırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
androide virüs bulaşırmı ?
arkadaşlar googleda bi haber okudum google playde 13 tane uygulama varmış bunları kurduğumuzda imei mizi çalıyolarmış bu doğrumu korkmaya başladım virüs programımı ne kursak

iOSait

iOSait

Üye
arkadaşlar googleda bi haber okudum google playde 13 tane uygulama varmış bunları kurduğumuzda imei mizi çalıyolarmış bu doğrumu korkmaya başladım virüs programımı ne kursak

zoner antivirus veya avastı kurabilirsin

şöyle ki ; virüs varmı tam olarak bilmiyorum ama yüklediğin bazı uygulamalardaki reklamlar yüzünden antivürüs programları bunu virüs zannedip uyarı veriyor ama bazı programlar varki imei çalma gibi şeyler yapabilir belki

Invoke

Invoke

Üye
Bulaşır tabi, virüs yok demek yalan olur.
Antivirüs kurmak gereksiz bence. Boşuna sisteme yük bindireceksin. Yüklediğin şeylere dikkat edeceksin.

iOSait

iOSait

Üye
PowerPlay

PowerPlay

Üye
2-3 mb lik uygulama olsa da sonucta sistemi tariyor performans duser tabiki

cemonur45

Üye
arkadaslar android telefonlarda virus yoktur,birkac reklam vardir bunlari virus olarak algilamayin .Antivirus programlari cok gereksiz ram dan en az 20-30 mb caliyor

emre2574

emre2574

Üye
şarjı sömürüyorlar bide

caglar b

caglar b

Üye
sen bilmedigin, saçma ve +18 şeyleri yüklemezsen hiçbirşey olmaz

partyhard

Üye
onlar hikaye daha virüs bulaşan kimse olmadı. boşuna telefonu yorma

iOSait

iOSait

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Ram istediği kadar yüksek olsun, tamam 2gb ramde performansı etkilemez, yine de sisteme binen bir yük var ve 2-3mb değil. Daha fazladır. Ki vatandaşın profili doğruysa s3 mini görünüyor telefonu, gayet gereksiz olur. Ayrıca şarj yönü de var tabi.

Ayrıca her sistemin virüsü vardır. Android açık bir sistem ve çok kullanılan bir sistem virüs yok demek çok saçma olur.

enterneoll

enterneoll

Üye
android ve ios'de virüs yoktur ve markette özellikle kesinlikle yok tek olan şey reklam gönderebilirler telefonuna o kadar

kapakli511

kapakli511

Üye
Telefonunuz Rootluysa Efs yedeğini alın bir kenarda dursun

skylinegti

skylinegti

Üye
androidde bir telefona virüs bulaştığını duymadım ama, (Telefonun durumunu ve kimliğini oku) diye bir izin var farkındaysanız bu izin sayesinde uygulamalar hem telefonunuzun imeisini hemde telefon numaranızı görüyor...

furkann20

furkann20

Üye
Windows sistemindeki kadar virüs var denilemez. Androidde sistemin özelliklerini devre dışı bırakan virüslerden ziyade kişisel bilgileri çalan virüsler var. Malesef play store'deki uygulamaların abartısız yarısı çöp uygulama... Android kullanıyosan antivirus kullanmanı öneririm...

Takipçi Satın Al

Üst Alt