hahahaIOS'a gecmek için başka bir zaman bulamadın mı ? Bakınız: IOS 8 faciası![]()
helal olsunarkadaşlar yıllardır android kullanıcıyım bilmediğim birşey yoktur konuda ama artık ios a geçtim hakkını helal etsin android bolumuama yinede yardımda olacağım

Arama gelince donuyor.IOS'a gecmek için başka bir zaman bulamadın mı ? Bakınız: IOS 8 faciası![]()

format atArama gelince donuyor.![]()

format at![]()

güncellemediğin içindir artı iPhonr kullanmıyorsun ki iPad kullanıyorsun ona hafif güncellemed veriyor bittiNedense diğer kullanıcılara facia, bana hiç o facia gelmedi

Alakası yok ve 8.0.2 yüklügüncellemediğin içindir artı iPhonr kullanmıyorsun ki iPad kullanıyorsun ona hafif güncellemed veriyor bitti![]()
haberler iPad de soruna çıkmıyor ki iPhone lar sıkıntılı diyorlar artı iPhone 6 da bükülme sorunu var. 2-3 cihaza güncelleme veriliyor (telefonda) o bile sorunlu apple daAlakası yok ve 8.0.2 yüklü
3000 lik para veriyorsun bükülme sorunu çıkıyor
(iPhone 6 - iPhone 6 Plus , iPhone 5'tede vardı galiba öle bişey okumuştum.)Bükülen tek telefon Apple'a ait değilhaberler iPad de soruna çıkmıyor ki iPhone lar sıkıntılı diyorlar artı iPhone 6 da bükülme sorunu var. 2-3 cihaza güncelleme veriliyor (telefonda) o bile sorunlu apple da3000 lik para veriyorsun bükülme sorunu çıkıyor
(iPhone 6 - iPhone 6 Plus , iPhone 5'tede vardı galiba öle bişey okumuştum.)
Bükülen tek telefon Apple'a ait değil
Gereksizler de bile fanlık yapmaya gerek yok, Android telefon modeli- bükülme yaz çıkar
, ama dediğim gerçek android bi sürü cihaza destek veriyor ve sorun çıkarmıyor , apple 2-3 cihaza güncelleme verip sorun çıkartıyor ve fiyatı 3000 sırası.
Bükülen tek telefon Apple'a ait değil
Gereksizler de bile fanlık yapmaya gerek yok, Android telefon modeli- bükülme yaz çıkar

Çoğu bükülünce eski haline dönüyor sorunsuz biçimde.Aliminyum kasa bu bükülür diye bir şey de yok çünkü One M8 geri eski haline dönmeyi bırak oynamıyor bile güç uygulayınca.Ufak bir test yapmıştım teşhir M8 ile![]()