androide veda ediyorum :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
androide veda ediyorum :/
arkadaşlar yıllardır android kullanıcıyım bilmediğim birşey yoktur konuda ama artık ios a geçtim hakkını helal etsin android bolumu :) ama yinede yardımda olacağım

• Beğen
Tepkiler: beurself

Revengeful

Emekli Yönetici
IOS'a gecmek için başka bir zaman bulamadın mı ? Bakınız: IOS 8 faciası :D

• Beğen
Tepkiler: ghstr, .NeXuS., İhtiyar007 ve 2 diğerleri
0MG90

0MG90

Üye
Nedense diğer kullanıcılara facia, bana hiç o facia gelmedi

NEXUS

NEXUS

Üye
Nedense diğer kullanıcılara facia, bana hiç o facia gelmedi
güncellemediğin içindir artı iPhonr kullanmıyorsun ki iPad kullanıyorsun ona hafif güncellemed veriyor bitti :)

Revengeful

Emekli Yönetici
iPad sıkıntılı değil zaten iPhone'da sıkıntı var

• Beğen
Tepkiler: Nextman
NEXUS

NEXUS

Üye
Alakası yok ve 8.0.2 yüklü
haberler iPad de soruna çıkmıyor ki iPhone lar sıkıntılı diyorlar artı iPhone 6 da bükülme sorunu var. 2-3 cihaza güncelleme veriliyor (telefonda) o bile sorunlu apple da :D3000 lik para veriyorsun bükülme sorunu çıkıyor :D (iPhone 6 - iPhone 6 Plus , iPhone 5'tede vardı galiba öle bişey okumuştum.)

0MG90

0MG90

Üye
haberler iPad de soruna çıkmıyor ki iPhone lar sıkıntılı diyorlar artı iPhone 6 da bükülme sorunu var. 2-3 cihaza güncelleme veriliyor (telefonda) o bile sorunlu apple da :D3000 lik para veriyorsun bükülme sorunu çıkıyor :D (iPhone 6 - iPhone 6 Plus , iPhone 5'tede vardı galiba öle bişey okumuştum.)
Bükülen tek telefon Apple'a ait değil
Gereksizler de bile fanlık yapmaya gerek yok, Android telefon modeli- bükülme yaz çıkar

NEXUS

NEXUS

Üye
Gereksizler de bile fanlık yapmaya gerek yok, Android telefon modeli- bükülme yaz çıkar

g flex ten bahsediyorsan o özelliği ayrıca fanlık yaptığım yok. android i savunma gibi ve eğer nexus fanı gibi görüyorsan (nickten) nexus 6 sızdı haberinde yazdığım yazıya bak :) , ama dediğim gerçek android bi sürü cihaza destek veriyor ve sorun çıkarmıyor , apple 2-3 cihaza güncelleme verip sorun çıkartıyor ve fiyatı 3000 sırası.
ve ben bükülme sorununu yazdım sadece ve birde ios 8.0.1 deki iPhone 6 yı berbat etmje güncellemesini :)

fingerback5

fingerback5

Üye

Çoğu bükülünce eski haline dönüyor sorunsuz biçimde.Aliminyum kasa bu bükülür diye bir şey de yok çünkü One M8 geri eski haline dönmeyi bırak oynamıyor bile güç uygulayınca.Ufak bir test yapmıştım teşhir M8 ile :D

fingerback5

fingerback5

Üye
Başka bir markanın bükülme ile ilgili olayları asla gündeme gelmezken neden acaba Apple'ınki birden çığ gibi büyüdü ve kullanıcılar isyan etmeye başladılar.9 kişinin telefonu büküldü diye Apple 2 gün içinde %3 hisse kaybetti ki bu 18 milyar dolara tekabül ediyor bak sen şu 9 kişiye.Tamamen kullanıcıları yatıştırmak için üretilen bir yalan.Madem sadece 9 telefonda bükülme var ve o videodaki testler başarıyla geçildi o halde neden Apple yeni tasarım mühendisi iş ilanı verdi olaydan sonra.Hatta aranan özellikler arasında özellikle materyal testi gibi maddeler var.Olay bundan ibaret.

NEXUS

NEXUS

Üye
iPhone 6 fazla uğraşmadan bükülebiliyort ama diğer modeller baskı uygulayarak baya uğraşarak bükülüyor ayıca iPhone da böle bi özellik olmaması gerkiyor madem kullanıcıdan 3000-4000 civarı para alıyorsun telefonda sorun olmayacak.

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaş benim anlamıdığım bir şey var. Siz neden telefonu büküyorsunuz ? :D

NEXUS

NEXUS

Üye
yani hep deney yapıyım diyolar bükülüncede büküldü oluyor iPhone 6 yı note 3 ü blender da parçalayıp test ediyolar onun yerine iköi telekfonu bana verin :pro:

0MG90

0MG90

Üye
Çoğu bükülünce eski haline dönüyor sorunsuz biçimde.Aliminyum kasa bu bükülür diye bir şey de yok çünkü One M8 geri eski haline dönmeyi bırak oynamıyor bile güç uygulayınca.Ufak bir test yapmıştım teşhir M8 ile :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt