Püf Noktası Android'den Aldığınız Verimi En Üst Seviyeye Getirin

Usta sen biliyon galiba bende de root sorunu var tablet benimki exper h7g çok acil root lazım kaldı bi ton iş beni bekliyor

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Usta sen biliyon galiba bende de root sorunu var tablet benimki exper h7g çok acil root lazım kaldı bi ton iş beni bekliyor
Eger recovery moda girebiliyorsaniz supersu nun sitesinden indireceginiz root dosyasini recovery'den yukleyerek root erisimi kazanabilirsiniz, bunun disinda az bilinen tabletlerde root yapma islemleri genel olarak aynidir, ozel anlatim yapilmaz. One click root gibi yazilimlar root yapmaniza yardimci olabilir.

tek tuşu olduğu için giremiyorum

ykpknl

Üye
Root basit bsey yaa bnde ilk eski teleofnumaa yaparken cok tedirgndm ama yapincaa artikk bi gunde 2 3 rom bilee yukledgm olmustu root iydirr yapin :-) :-)

beyler bilen varsa cidden özele gelsin yardımcı olacak

Arkadaşlar benim elimde Samsung Galaxy S3 var. Resmi android 4.4 kitkat güncellemesi geldi mi? Bilen var mı?

teşekkürler güzel inceleme olmuş
bir tek optimizier programını kurdum yapamadım

Teşekkürler özellikle rehber uygulaması için

Tepkiler: MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler özellikle rehber uygulaması için
Rica ederim, memnun kaldiysaniz abone olmayi unutmayin
Bekledigimden daha yogun bir ilgi ve begeni topladi bu konu, yakin zamanda daha iyi oneriler ve yontemlerle ikinci bolumu hazirlayacagim.

Bu greenify uygulamasında sistem uygulamalarını listede göremiyorum. Cihazım rootlu değil o yüzden mi? Bugün sadece facebooku messengerini tictocu vs 3-5 uygulama uyuttum geceden sabaha %1 bile düşmedi şarj çok iyi gitti.

Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54