CFwler arasında fark var. C7 deki en stabil cfw recep ozmeninkilerdi. Gayet iyi çalışıyordu. Arkadasimdaki s3 sadece biraz önceydi stabillik açısından. Ağır uygulamalari cok hızlı değişerek görebilirsiniz stabiliteyi. S3 kendine res atarken benim emektar c7 3. Hd oyunu açıyordu. Bazıları da nit2 de çok iyi yapılır demiste cevap vereyim s3 ten farkı yok. Sadece daha hızlı açıyor ve tasarrufta değilken hic kasmıyor s3 te arada gereksiz kasmalari görebiliyorsunuz. Ayrıca hadi snot tarzı uygulamalar ram yesin de niye haritalar oyunlar kendini açıp 4 er 10ar ram yiyorki? Android işte bu yüzden stabil değildir. Cok uygulama sorun yaratır. Her ne kadar ram olarak rahat görünse de ne yazikki işlemci bir süre sonra dur diyor.
- - - Eklendi - - -
Arkadaş android deki ram kaybını söylüyor
Tamam android deki ram optimizasyonunun kötü olması konusunda haklısın. Ama dediğim gibi stabillik konusunda s3, n8 den çok önde. Sizin telefonunuz note2 yanılmıyorsam ve 2gb ram e sahipsiniz; ben s3 de 4.1.2 ingiltere sürümünü kullanıyorum şu anda ve note2 deki yazılım bu sürümle s3 e entegre vaziyette, multiwindow u kullanarak ekrani ikiye bölüyor um arka planda 2 oyun açık, ram 710 mb da ama tekleme yada bir kasılma olmuyor makinede. Sizin c7 ile test ettiğiniz s3 de bir Problem olabilir mi acaba? 6 aydır kullanıyorum s3 u telefon a yapmadığım işkence kalmadı

bir kere bile ne reset attı nede takılma, donma yaptı
- - - Eklendi - - -
Ben zaten dogru demedim ki android ler ram i oradan akybediyor dedim sen belle de öyle sonlandırırken android te sonlandırsan bile telefon inat ediyor yine acıyor o programları bu yüzden de muslitasking de zayıf kalıyor ama belle deki gibi olsa hiç sorun olmaz
Eger arka planda çalışan uygulamaların sizden izinsiz çalışması nı istemiyorsanız ; ayarlar/geliştirici secenekleri/arka plan işlemlerini sinirla / bölümünden arka planda ne kadar program çalıştırmak istediğinizi belirtebilirsiniz

böylece hem ram dan hemde batarya dan tasarruf saglarsiniz...