Androiddemi sorun var bendemi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Yanlış! Symbian bellede O dediğin olmaz. İstediğin programı ac
ve menu tuşuyla ana menüye dön sonra multitaskink menüsünden tekrar O programı aç, program yada oyun nerde bırakmış san ordan devam eder :oke:

Ben zaten dogru demedim ki android ler ram i oradan akybediyor dedim sen belle de öyle sonlandırırken android te sonlandırsan bile telefon inat ediyor yine acıyor o programları bu yüzden de muslitasking de zayıf kalıyor ama belle deki gibi olsa hiç sorun olmaz

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

CFwler arasında fark var. C7 deki en stabil cfw recep ozmeninkilerdi. Gayet iyi çalışıyordu. Arkadasimdaki s3 sadece biraz önceydi stabillik açısından. Ağır uygulamalari cok hızlı değişerek görebilirsiniz stabiliteyi. S3 kendine res atarken benim emektar c7 3. Hd oyunu açıyordu. Bazıları da nit2 de çok iyi yapılır demiste cevap vereyim s3 ten farkı yok. Sadece daha hızlı açıyor ve tasarrufta değilken hic kasmıyor s3 te arada gereksiz kasmalari görebiliyorsunuz. Ayrıca hadi snot tarzı uygulamalar ram yesin de niye haritalar oyunlar kendini açıp 4 er 10ar ram yiyorki? Android işte bu yüzden stabil değildir. Cok uygulama sorun yaratır. Her ne kadar ram olarak rahat görünse de ne yazikki işlemci bir süre sonra dur diyor.

- - - Eklendi - - -

Arkadaş android deki ram kaybını söylüyor
Tamam android deki ram optimizasyonunun kötü olması konusunda haklısın. Ama dediğim gibi stabillik konusunda s3, n8 den çok önde. Sizin telefonunuz note2 yanılmıyorsam ve 2gb ram e sahipsiniz; ben s3 de 4.1.2 ingiltere sürümünü kullanıyorum şu anda ve note2 deki yazılım bu sürümle s3 e entegre vaziyette, multiwindow u kullanarak ekrani ikiye bölüyor um arka planda 2 oyun açık, ram 710 mb da ama tekleme yada bir kasılma olmuyor makinede. Sizin c7 ile test ettiğiniz s3 de bir Problem olabilir mi acaba? 6 aydır kullanıyorum s3 u telefon a yapmadığım işkence kalmadı :ehe bir kere bile ne reset attı nede takılma, donma yaptı :oke:

- - - Eklendi - - -

Ben zaten dogru demedim ki android ler ram i oradan akybediyor dedim sen belle de öyle sonlandırırken android te sonlandırsan bile telefon inat ediyor yine acıyor o programları bu yüzden de muslitasking de zayıf kalıyor ama belle deki gibi olsa hiç sorun olmaz

Eger arka planda çalışan uygulamaların sizden izinsiz çalışması nı istemiyorsanız ; ayarlar/geliştirici secenekleri/arka plan işlemlerini sinirla / bölümünden arka planda ne kadar program çalıştırmak istediğinizi belirtebilirsiniz:oke: böylece hem ram dan hemde batarya dan tasarruf saglarsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Norm_Gkhan
aleranol

aleranol

Üye
Zaten arkadaşlarım tlefonun t sini biliyor sadece ama s3 alan kişiler :) bilmem artık nedendir. Bende omegarom v8 var yayanılmıyorsam bu da ingiltere. Ben deli gibi most wanted ve Asphalt 7yi aynı anda oynarken (arkada cheat engine ve chrome, stock açık) kasma olmazken ram 200 mbın altında kalıyor. Ama dediğiniz gibi tekleme falan yok. Zaten islemcinizin 1.4 olduğunu bile düşünsem kasmaz. Ama ne yazikki bu romlarda böyle. Romlarda bilindiği üzre gereksiz ram yememesi icin tonlarca mod oluyor. E bunlarinda faydası var. Tıpkı hafif cfwye sahip c7 veya n8 gibi. Zaten orjinaller pek de iyi değil. Benim karşılaştırmam da stock s3 ve cfwli c7 idi. Hem c7 daha iyi demedim multitaska değindim sadece. Ama hala bazı arkadaşlar herşeyi donanım sanıyor ne yazık ki. Emektar c7im hala not2 ile yarışmak icin can atıyor :ehe donanimi 8 KAT RAM ve 4X1.6MHZ/680MHZ=9.5 kat işlemci gucune rağmen gayet akıcı. Her ne kadar yetişemese de bir s3mini ile eşdeğer akıcılıkta ve daha iyi multitaska sahip.
Umarım anlayan anlar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Zaten arkadaşlarım tlefonun t sini biliyor sadece ama s3 alan kişiler :) bilmem artık nedendir. Bende omegarom v8 var yayanılmıyorsam bu da ingiltere. Ben deli gibi most wanted ve Asphalt 7yi aynı anda oynarken (arkada cheat engine ve chrome, stock açık) kasma olmazken ram 200 mbın altında kalıyor. Ama dediğiniz gibi tekleme falan yok. Zaten islemcinizin 1.4 olduğunu bile düşünsem kasmaz. Ama ne yazikki bu romlarda böyle. Romlarda bilindiği üzre gereksiz ram yememesi icin tonlarca mod oluyor. E bunlarinda faydası var. Tıpkı hafif cfwye sahip c7 veya n8 gibi. Zaten orjinaller pek de iyi değil. Benim karşılaştırmam da stock s3 ve cfwli c7 idi. Hem c7 daha iyi demedim multitaska değindim sadece. Ama hala bazı arkadaşlar herşeyi donanım sanıyor ne yazık ki. Emektar c7im hala not2 ile yarışmak icin can atıyor :ehe donanimi 8 KAT RAM ve 4X1.6MHZ/680MHZ=9.5 kat işlemci gucune rağmen gayet akıcı. Her ne kadar yetişemese de bir s3mini ile eşdeğer akıcılıkta ve daha iyi multitaska sahip.
Umarım anlayan anlar

:oke:

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Ne yukleyeyim su hurdaya ?
C7 duruyor onami donsem acaba :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...