Tavsiye Androidde yapıp ta Lumia 925 te yapamadığımız şeyler neler

Kardeşim eğer sorun cihazda değilse kimde?Lumia 820 Samsung S3'ten çok sonra çıkmasına rağmen fotoğraf çekme hızı daha yavaş ve kalitesizse sorun bende mi yani?S3 deneyenler bilir çek butonuna fazla basarsanız arka arkaya hızlı bir şekilde anı yakalayabiliyorsunuz.Lumialarda öyle bişey yok Anı durdurup fotoğrafı çekmek gerek.Gözlerim yalan söylemiyor emin olun arkadaşla test ettik hızları.
 
wpde Rom atma durumun kalmıyor bile ayrıca o TİM nerde söyle bana Zil Sesi Degiştirilmiyomuş
Kardeş Androidde yapamadıgın ve wpde yaptıgın çok şey var
Here maps
here drive
stabilitelik gibi bir çok şey var hiç sordunuzmu kendine 925'te çalışan sistemin aynısı 520'de nasıl çalışıyor ?
adamlar sistemi çıkarırken en düşük telefona göre sistem çıkarıyorlar ve yüksek bir telefona o sistemi kurdugunda hiç donmuyor androidde s3 vardı babamda 3310 ondan daha hızlıydı.
Kardeş o sizin beceriksizliginizdir. 820 fotograf konusunda s3'e koyar geçer benim 625 ile s3'ü test ettim 625 daha güzel çekiyor
Ayrıca Kamerayı açtıgında denklaşör tuşuna uzun süre bastıgında art arda fotograf çekiyor bilip bilmeden çıkıpta milletin aklını bulandırmayın.
Canlar wp 9 ve 10 ile Windows Android in on yıl önce yaptığını yapacakmış. Bize de
Beklemek düşer . Adamların stratejisi bu.

wp 9 ve 10'da Ne Yapılacakmış ?
Ben de onu söylüyorum. Bilinçsizce davuştuya cihaz kullananlara giriyor, sonra deniliyor ki android virüslü.

Wp'de O Bile Girmiyor
Sende Şu Telefonu alcaksan al Sinirlendirme adamı

Çöp gibi bir uygulama mağazası yok mesela wp nin.

Dogrudur
 
Tepkiler: PureFood

avast

Üye
    Konu Sahibi
ya hocam ben telefon sessizdeyken son ses muzik dinleyemiyecekmiyim yani ??
 

avast

Üye
    Konu Sahibi
ha telefon seslideyken ses ayarı yapınca seste oynuyo ama sessizdeyken ses ayarı yapınca seste oynama olmuyor yani =?
 

PureFood

Üye
Arkadaşım bu kadar soru sorduğuna değmez, merak etme pişman etmeyecek sistem, 8.1'i de gördün o kadar sızıntıyı, al sen de kurtul biz de kurtulalım. Eksiği falan yok sistemin.
 

avast

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu kadar soru sorduğuna değmez, merak etme pişman etmeyecek sistem, 8.1'i de gördün o kadar sızıntıyı, al sen de kurtul biz de kurtulalım. Eksiği falan yok sistemin.
sordugum son soru cok onemli benim icin telefonumun surekli sessizde durması lazım yani muzik dinlerkende sessizde kalmalı
 

PureFood

Üye
sordugum son soru cok onemli benim icin telefonumun surekli sessizde durması lazım yani muzik dinlerkende sessizde kalmalı
Tamam telefon tabi sessizde duruyor sürekli. Müzik sesi 30 (son) olsa dahi sessizde kalıyor cihaz sen sessizi seçersen.
 

avast

Üye
    Konu Sahibi
beyler soru soruyorum cevaplamak yardımcı olmak isteyen yazar eger yeter falan diyecekseniz bırakın izlemeyi konuyu bakmayın birdaha alacagım ve yardım istiyorum boyle sacma yorumlar yapmamanızı rica ediyorum yardım istedim etmek isteyen eder sorularıma cevap vermek istemeyende konuya yazmasın lutfen yoneticilerden ricam istedigmi kadar yardım alamayacaksam ne onemi var forumunyani kusura bakmayın kimseyi kırmak istemiyorum ama biraz sizdende anlayıs ve saygı bekliyorum.
 
Kardeş 925 cihaz olarak mükemmel bir cihaz fakat işletim sistemi kusurlu bence.Özellik ve kişiselleştirilebilirlik istiyorsan bu telefon alınmaz ama sağlam olsun kamerası iyi olsun,hafiflik ve tasarım olsun diyorsan bu telefon alınır.
 


Bende anlattım ses olayını arkadaşlarda anlatmış zaten inciğini cinciğini incelersen biraz zor alırsın telefonu her sistemin sıkıntısı var ios zamanında güncelleme veriyor hatalarının olduğunu duyuyorum android kasıyor virüs yiyor diyorlar wp eksik tam oturmadı diyorlardı 8.1 le oturmayı geçti uzun oturuyor sistemin mevcut özellikleri yazıyor 8.1 le gelecek özelliklerde en ince ayrıntısına kadar konularda belirtilmiş yani arkadaş neyin ne olduğu açık bu kadar kasma demiş

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
 
Tepkiler: PureFood

avast

Üye
    Konu Sahibi
kişisellestirmek onemli degil benim icin performans muzik internet onemli benim icinbirde on kamerası s3 kadar olması lazım ben yanlıs anladıysam kusura bakmayın ama beni bastan savma susturma gibi hissettimde
 

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
sorduğun tüm sorulara cevap verilmiş tabi okuduysan
ayrıca bilgiler için teşekkürler bende faydalandım
 
kişisellestirmek onemli degil benim icin performans muzik internet onemli benim icinbirde on kamerası s3 kadar olması lazım
ben yanlıs anladıysam kusura bakmayın ama beni bastan savma susturma gibi hissettimde
Yok burada amacımız birbirimize yardımcı olmak en uygun fiyata en iyi performansı alabileceğin cihazın tavsiyesinde bulunmak.
Sistemin mevcut özelliklerine bu özellikler gelecek bu sayfaya bir göz at : Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep
Sayfanın sonundaki videoda kafandaki bir çok soruya cevap verecektir diye düşünüyorum.
Şu anki özelliklere bakıpda kafanı karıştırmana gerek yok gelecek özellikler belli bir karar ver artık ona göre hareket et.
Amacımız yardımcı olmak ama aynı şeyleri kimse defalarca cevaplamak istemez.
 
Telefon komple sessizde istediğin gibi dinlersin, ama sesi açık ancak kısık olsun dersen müziği de kısık sesle dinlemek zorundasın ;-) umarım bu sefer anlatabilmişimdir
 
Telefon komple sessizde istediğin gibi dinlersin, ama sesi açık ancak kısık olsun dersen müziği de kısık sesle dinlemek zorundasın ;-) umarım bu sefer anlatabilmişimdir
8.1 ile bu sorun ortadan kalkıyor. Zil sesi + titreşim ve medya + uygulama sesleri olarak ayrılıyor.
 

q0nzalez

Üye
s3de basılı tutunda seri çekiyor lumialarda blink lensi sayesinde hızlı çekiyor. 2 saniye gibi sürede 20 galiba tam sayısını bilmiyorm 15de olabilir foto çekiyor. bunları belirli bir sırada film gibide izleyebiliyorsun. örneğin yıldırım çarparken o anı yakaladın. yıldırımı film şeriti gibi izliyebiliyorsun yada fotoğraf olarak istediğin kareyi kaydedebiliyorsun.
 
Nokia camera uygulamasında hiçbir ek ayar yapmadan, normal fotoğraf çektiğiniz alanda kamera tuşunu basılı tutarsanız seri fotoğraf çekmeye başlıyor