avast
Üye
-
Konu Sahibi
-
32lıkmi vodasfonedanmı aldınız
hocam root rom xposed falan lazım degil android kullanırkende telefonu stock kullanırdım ben cunku rom atınca orjinalini bozunca bi rahatsız oluyorum takıntılıyım biraz bunların dısında yapamadıgımız nler var -qarapapaq-Hala almadın mı telefonu? Androidde yapıp, windowsphoneda yapamadığın şey çok. Kaçı çok gerekli tartışılır. 8.1 ile basit olaylar kapanıyor, kullanım daha kolaylaşıyor. Aradığın çoğu şeyi 8.1 ile bulacaksın.
Hala almadın mı telefonu? Androidde yapıp, windowsphoneda yapamadığın şey çok. Kaçı çok gerekli tartışılır. 8.1 ile basit olaylar kapanıyor, kullanım daha kolaylaşıyor. Aradığın çoğu şeyi 8.1 ile bulacaksın.
hocam root rom xposed falan lazım degil android kullanırkende telefonu stock kullanırdım ben cunku rom atınca orjinalini bozunca bi rahatsız oluyorum takıntılıyım biraz bunların dısında yapamadıgımız nler var -qarapapaq-
kullanacagım ilk lumia ve kime sorsam eksik sistem eksik sistem diyo bende hersey eksik sanıyorum ne bileyim ? ama birazda iyi beklentiyi fazla tutmamakama tasarım olarak 925 i cok cok begendim birde beyazın 32 si olsa tadından yenmezdi
Yani kameda ace nin kamerasindan kotumuekran onemli ama ekran nasil yani keskinlik falan
lumiaların genel müzik performansı iyidir, 520 nin bile nexus 4 ten daha iyi bir müzik performansı olduğunu deneyimledim, 1320 de hiç fena olmaz müzik performansı, malzemesi de plastik ama plastik galaxylerden daha iyi kalite hissi veriyor.Peki kulaklik kalitesi falan nasil yani muzik performansi ve dayaniklimi hocam telefon elimde kalmasindasuanda 8 gb hafiza var sana 4 falan birakiyo sanirim ee ne yukletebilirzki okadar az yere ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?