MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Uygulamaları Nokia Store'un aynısı değil ama dimiMeeGo ya uygun olanlar var sanırım
Birşey merak ettim.Appstore'da böyle bir özellik varmı?
Appstore luk birşey değil bu güncelleme olayı. Sonuçta yazılımı yapanlar bunu güncelleme olarak çıkartacaklar. Mağazanın olayı sadece güncel sürüm kontrolü yaparken seni yeni güncel sürüme değil de patch dosyasına yönlendirecek. Bir nevi Nokia mağazanın telefona göre bizi uygulamalara yönlendirmesi gibi birşey yani
evet ama ilk önce Market programının desteklemesi gerekiyor böyle bir sistemi
Katılıyorum.iOS'in her yeri internet zaten.
iOs ta zaten güncelleme denetleyicisi yok mu? ufak bir ayarlamayla halledilir çok sıkıntı olmaz aslında
Benim burda ilgimi çeken önemli kısım bu işi yazılımcılara yıkıp market yapıyormuş gibi lanse edilmesi
Güncelleme denetleyicisi derken? eğer arka planda otomatik güncellemeden bahsediyorsan onunla o iş olmaz.
iOs ta zaten güncelleme denetleyicisi yok mu? ufak bir ayarlamayla halledilir çok sıkıntı olmaz aslında
Benim burda ilgimi çeken önemli kısım bu işi yazılımcılara yıkıp market yapıyormuş gibi lanse edilmesi
App Store'da uygulamanın kurulu olup olmadığını denetliyor.Ve ona göre App Store'da kaç güncelleme varsa o sayıda bir uyarı işareti niteliğinde 1/2/9/12 yazıyor.Ama bildiğim kadarıyla uygulamanın güncelleme gereken yerini değil her yerini güncelliyor.
Güncelleme denetleyicisi derken? eğer arka planda otomatik güncellemeden bahsediyorsan onunla o iş olmaz.
çünkü ilk önce telefonda o uygulamanın kurulu olup olmadığını denetler ama appstore da öyle bir kod yoksa bunu yazılımcılar yapsa dahi appstore androiddeki gibi akıllı güncelleştirme yapamaz.yani ilk önce bu desteği Apple'ın vermesi lazımki yazılımcılarda bu özelliği kullansın
saçmalamışsın
işte bende bundan bahsediyorum
App Store'da uygulamanın kurulu olup olmadığını denetliyor.Ve ona göre App Store'da kaç güncelleme varsa o sayıda bir uyarı işareti niteliğinde 1/2/9/12 yazıyor.Ama bildiğim kadarıyla uygulamanın güncelleme gereken yerini değil her yerini güncelliyor.
iOS 6 ile çıkar umarım
işte bende bundan bahsediyorumApple güncelleme kodları ile oynarsa çok basit iş bu zaten Appstore yazılım desteğide fazla.kısa sürede yaygınlaşır
inşallah
iOS 6 ile çıkar umarım
işte bende bundan bahsediyorumApple güncelleme kodları ile oynarsa çok basit iş bu zaten Appstore yazılım desteğide fazla.kısa sürede yaygınlaşır
saçmalamışsın
tamamda karşılaştırarak seçmesi ayrı şey güncellemenin tamamını indirmesi ayrı şey
Ben de uygulamanın güncellemesi olup olmadığını denetleyebiliyorsa bir appstore güncellemesiyle yüklenecek dosyayı da mevcut sürümle karşılaştırarak seçebilir diyorum
tamamda karşılaştırarak seçmesi ayrı şey güncellemenin tamamını indirmesi ayrı şeyAppstore da böyle bir kod olmadığından yazılımcılar bunu yapsa dahi ya uygulamanın yarısını indirir yada hata verir
ayrıcasmileyini bana karşı kullanmazsan sevinirim
Şuan ios bir uygulamanın x.xx.x versiyonunun yüklü olduğunu ama x.zz.z versiyonu çıktığını kontrol edebiliyor ise "x.zz.z tam yükleme paketi" yerine yazılımcının bu durum için hazırlayacağı "x.xx.x.versiyondan x.zz.z versiyona yükseltme paketi" ni seçebilmesi Appstore için çok zor bir işlem değildir herhaldeSonuçta eskisini biliyor yenisini de ona göre seçiyor Appstore da.
Android için belirtilen sistem de farklı birşey değil. O da eski versiyonu görüp onun için hazırlanmış yükseltme güncellemesini gönderecek.
Smiley için kusura bakma ama Rihanna yı gördükçe simgelere hakim olamıyorumBiraz da alışkanlık Yoksa bir art niyet yok kesinlikle
işte yukarıda dedim tekrar yazıyorum güncelleme ile tam yükleme paketini ayırt edip onu telefona görnermesi için appstore'un güncellenmesi lazım ilk önceyaklaşık 1 saatten beri bunu anlatmaya çalışıyorum
art niyet yok belli zatende o smiley biraz sinir bozucu."Anladınmı? "You Got it?" "Capisce" anlamlarına falan geliyor ki,en sevmediğim kelimelerdir
Bakış açısı
Bende normal göz kırpma anlamına geliyor
Burda yazdığım "ufak ayarlama" da Appstore un ayarlanmasıydıSmiley derdine düştük anlaşamadık Yoksa aynı fikirdeyiz yani
Bakış açısıeminim forumda o smileyin "artistlik" belirttiğini anlayan benim gibi bir kaç kişi daha vardır
- - - Eklendi - - -
1 saatten beri aynı şeyimi tartışıyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?