Android YETERSİZ HAFIZA SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

UltiWolf

Üye
    Konu Sahibi
Android YETERSİZ HAFIZA SORUNU
Android telefonuma oyun yükleyince hafıza çok çabuk gidiyo telefonumun modeli Galaxy Ace gt-s5830i 4.1.1 romlu 190 mb toplam hafızası var. Classını bilmiyorum ama 4gb hafıza kartım var 1 aydır sitelerde geziyorum ext alanları oluşturdum ama olmadı bilen biri hafıza kartının bir bölümünü telefona aktarmayı anlatabilirmi ?

Son düzenleme:

caps6

caps6

Üye
ace te sorun telefonun dahili hafızası yetersiz fazla yer kaplayan oyun yada uygulama yükleyince dahili hafıza dolar.Dahili hafızadaki uygulamaları sd karta taşıman gerekir. Önceden forumda konusu vardı şimdi duruyormu bilmiyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefonu değiştir...

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Bahadir_fb
redfoxqq

redfoxqq

Üye
Link2sd kullan

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Nasıl yapıcam anlatırmısın
Telefonun rootlu olmalı . Link2sd programı forumda var. İndirip yukle . Sonra telefonunda taşınamayan ve çok yer kaplayan uygulamaları sd karta taşı. Bu sayede örnek veriyorum 19mb yer kaplayan whatsapp 5mb , 35mb yer kaplayan Google hizmetleri 13mb yer kaplıyo

UltiWolf

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun rootlu olmalı . Link2sd programı forumda var. İndirip yukle . Sonra telefonunda taşınamayan ve çok yer kaplayan uygulamaları sd karta taşı. Bu sayede örnek veriyorum 19mb yer kaplayan whatsapp 5mb , 35mb yer kaplayan Google hizmetleri 13mb yer kaplıyo
Öyle olduğunu biliyorum ama benim amacım sd kartın bir bölüm hafızasını cihazının hafızasına dahil etmek

UltiWolf

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorum yapmayın açıklama yapın.

KayraBey

KayraBey

Üye
Mantıklı bir yorum aslinda…
190 mb tel hafizasi bir kere başlı başına saçmalık yani en kesin cozum cihaz degisikligidir
Adam bizden iyi biliyor hacı abi bırak akıllı yorumlar yapsın... :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, redfoxqq, UltiWolf ve 1 kişi daha

UltiWolf

Üye
    Konu Sahibi
Ben hallettim link2sd plus yüklemek gerekiyomuş

Üst Alt