0MG90
Üye
Yazmıycam diyorum ama zorluyorsunuz insanı, Apple istese o cihaz hızlı çalışırdı 6 daki gibi. Sonraki cihazların sonuda 4 gibi olacak. Bu Apple a bağlı ama al 3gs i bi kullan 6.1.6 da kasıyor mu bir bak veya iPod Touch 4.Çözüm androidte her zaman vardır. Çözümsüz yazılım ios tir.
Misal iPhone 4 kasmasını engelleyemezsin.
3gs kasıyor evet. iPod 4 tede müzik dışı app yüklersen ondada kasmalar oluşuyor.Yazmıycam diyorum ama zorluyorsunuz insanı, Apple istese o cihaz hızlı çalışırdı 6 daki gibi. Sonraki cihazların sonuda 4 gibi olacak. Bu Apple a bağlı ama al 3gs i bi kullan 6.1.6 da kasıyor mu bir bak veya iPod Touch 4.
o kadar da değil. Android üzerinde yapılıp ios da yapılamayan yüzlerce şey varken bu iddia fazla büyük. 1 yıl 4S kullandım jailbreaksiz hiç kullanmadım, ios 6 çıktı shsh kaydım var diye güncelledim bir baktım ki downgrade kapalı 5 ay bekledim jb çıksın diye sonunda dayanamadım note 2 ile takas ettim. iOS da jb ile yapabildiklerinden fazlasını androidde rootsuz yapabiliyorsun.iPhone çok kapalı bir işletim sistemi zannediliyor ama JB yapınca inanın Android kadar açık bir işletim sistemi oluyor.
Yazmıycam diyorum ama zorluyorsunuz insanı, Apple istese o cihaz hızlı çalışırdı 6 daki gibi. Sonraki cihazların sonuda 4 gibi olacak. Bu Apple a bağlı ama al 3gs i bi kullan 6.1.6 da kasıyor mu bir bak veya iPod Touch 4.
Kendin diyorsun burada fanlık yapan ben değilim 1. nesil iPad'in donanımına bakta konuş AndrofanYa bırak fanlığı Apple iPad kullandım 1. nesil, daha da Apple kullanırsam neyim.
Kendin diyorsun burada fanlık yapan ben değilim 1. nesil iPad'in donanımına bakta konuş Androfan
Gelip buraya iPad 1 'i kötüleyemezsin benim iPad2 im iOS7 de neden kasmıyor o zamanNe fark eder onun donanımı? Getirdikleri güncelleme stabil çalışmadı, takıldı, ana ekrana geldi, yavaşladı. Niye yalan söyleyeyim ki şimdi Google çalışanı mıyım?
Gelip buraya iPad 1 'i kötüleyemezsin benim iPad2 im iOS7 de neden kasmıyor o zaman
Gereksiz yere buraya gelip millete fan diyemezsin sen savunduğun sisteme bak ilk önce kendin fanlık yapmıyor gibi konuşuyorsun
Yok öyle Android yerinde iOS'u kötülerim falan. Kaçıncı yıldan kalma donanım iOS5 ile çalışıyor git o yıldan kalma Android telefonu al 4.4 yükle bakalım onda nasıl çalışacak? Hala bana fan diyorsun ama kim belli buradaBen Android'i savunmuyorum ki iOS'u kötülüyorum. Gelip buraya iPad'i kötülerim, burası Android konusu. iOS fanlığı yapacaksan git iOS forumuna. iOS herkesin düşündüğü kadar müthiş stabil bir işletim sistemi değil. Ben deneyimlerimi yazıyorum, sen boş boş Android kötülüyorsun. iOS ne zaman Android kadar iş yapar, o zaman konuşuruz.
Yok öyle Android yerinde iOS'u kötülerim falan. Kaçıncı yıldan kalma donanım iOS5 ile çalışıyor git o yıldan kalma Android telefonu al 4.4 yükle bakalım onda nasıl çalışacak? Hala bana fan diyorsun ama kim belli burada
Hiçte telefon için değil git Mediamarkt'ta iPad Air kullan bakalım nasıl çalışıyor, bir oyunun kastığını göremezsin
Ne yapacan o zaman onu söyle bana? Android tabletinde oyun, program mı kodlayacan? Tabletten rom mu yazacan? Ya sabır!!! Tablette ne yapılır kafanız mı güzel sizinHala oyun diyor işte. Telefon/Tablet var, bir de Bilgisayar var. iOS bilgisayarda çalışabilecek bir işletim sistemi değil. Android yüklenebilseydi bir bilgisayara ne demek istediğimi anlardın. Demeye çalıştığım Android'in kullanıcısına çok fazla özellik ve seçenek sunması, iOS'un sunmaması.
Ne yapacan o zaman onu söyle bana? Android tabletinde oyun, program mı kodlayacan? Tabletten rom mu yazacan? Ya sabır!!! Tablette ne yapılır kafanız mı güzel sizin
Bunun hangisi iPad de yapılmıyor onu söylesene?Tablet sadece oyun mu oynamak için ya asıl senin kafan mı iyi? İnsanlar tabletlerinde HDD bağlayıp dizi, film izliyorlar, kitap okuyorlar, müzik dinliyorlar, resim yapıyorlar, kişiselleştirme yapıyorlar, dosyalarını birbirlerine gönderiyorlar internete bağlanmadan, tablet ve telefon oyun için mi var çocuk musun sen?
Bunun hangisi iPad de yapılmıyor onu söylesene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?