İspanyol
Üye
iphone 6 alamam fiyatı çok olur ayrıca ben pek büyük ekran sevmiyorum o yüzden tercihim 5s benimRehber sorunu s3 te vardı bitti. Bence sen en iyisi iPhone 6 al hem büyük ekran olursa androidçilerin almaması için sebebler çok çok azalıyor.
Aynen öyle. Ne güzel bilgilerimizi karşılaştırıyoruz ama tartışma deyince insanların algısında kavga gibi bir algı oluşuyor.Seviyeli bir şekilde tartışalım.Lütfen yorumları silmeyin...Forumda tartışma neden devam etmiyor anlamıyorum . Ne güzek kuru forum hareketlenmiş, bazı mesajlar beni güldürmüş. Hemen mesajları siliyorsunuz.
froyoElimizin altındaki pcde yavaşlıyor. Arkadaşın sorduğu bu ufak tefek olay değildi bence. Hani hep derler ya android kasıyor, android şişiyor, android stabil değil. Hala bunu söyleyen en son hangi sürümde kaldılar merak ediyorum.
Kalp kriziydi o ya
ahah aynenKalp kriziydi o yagingerbread falan onlarında bir klasikliği vardı ama
Benim telefonumda sadece facebook twitter var n'olmuş? Daha önce android telefon root da ettim. Sürüm de düşürdüm. Custom rom da yükledim. Şarj etkilenmesin diye fazla uygulama yüklemiyorum. Memnunum.Bir arkadas demis telefonu 20 gunde bir kapat diye. Her gun kapatacaksin. Sen hic 20 gun uyanik kalabilir misin? cihazin yavasladigi anda format atacaksinveya yazilimi basacaksin. Android kullanicisi dediginin telefonunda sadece facebook twitter olmayacak. Zaten telefonundan sikayetci olanlar bu insanlardir. Elimde 2 yillik galaxy wonder var. Romlari guncel bir sekilde takip ediyorum, ayda bir verilerimi silmeden guncelliyor veya ayni romu bir daha ustune kuruyorum ki sistem hatalari duzelsin. Bir android ciha formatlanmadigi surece hantallasir gider. Su anda elimde lg p503 var, arada bir guncel yazilim atip babama veriyorum hala bir sikayeti yok. Androidden asla sasmam. Herkese en ozgur isletim sisteminin android oldugunu ictenlikle soyleyebiliri. Cunku her hatanin mantikli bir cozumu vardir. Bu dediklerimi goz onunde bulundurmanizi isterim. Android bir bebektir, ona bakman gerekir. Yapamayacaksan da ios alir kafani dinlersin. Ama nbence Android.
ben, sadece bu uygulamalari kullanmakla cihaziniza yazik ettiginizi soyluyorum. Almissin guzel bir cihaz, kullan tum ozelliklleriyle. Sadece facebook twitter kullanacaksan da o kasdar buyuk bir telefona gerek yok bence. Paraya yazik.Benim telefonumda sadece facebook twitter var n'olmuş? Daha önce android telefon root da ettim. Sürüm de düşürdüm. Custom rom da yükledim. Şarj etkilenmesin diye fazla uygulama yüklemiyorum.
Haklı olduğunuz taraflar var. Bu işlemler için discovery de yeterli olur. Ama instagram'ı bile sürekli internete bağlı tuttuğunuzda şarjı etkiliyor. Özellikle sürekli online olan uygulamalar şarjı etkiliyor. Evet kısıtlı kullanıyorum. 3G kapalı, siyah duvar kağıdı vs. önlemlerle kullanıyorum. Gün içerisinde şarja vermek istemiyorum.ben, sadece bu uygulamalari kullanmakla cihaziniza yazik ettiginizi soyluyorum. Almissin guzel bir cihaz, kullan tum ozelliklleriyle. Sadece facebook twitter kullanacaksan da o kasdar buyuk bir telefona gerek yok bence. Paraya yazik.
O Sorun Her Cihazda Oluyor 3g açıkken ve online uygulamalar açıkken kaç saat gidiyor şarj ?Haklı olduğunuz taraflar var. Bu işlemler için discovery de yeterli olur. Ama instagram'ı bile sürekli internete bağlı tuttuğunuzda şarjı etkiliyor. Özellikle sürekli online olan uygulamalar şarjı etkiliyor. Evet kısıtlı kullanıyorum. 3G kapalı, siyah duvar kağıdı vs. önlemlerle kullanıyorum. Gün içerisinde şarja vermek istemiyorum.
Benim androidi tam anlamiyla kullanmak istedigim, onu karistirip daha degisik cozum yollari bulmak. Ornegin instagramda bildirimler bolumunden kontrol sıklıgini kapatarak veya greenify ile arka planda uygulamas calismasini engelleyebilirsiniz. Hatta illa pil benim olsun diyorsaniz ayarlar kismindan gelistirici secreneklerinden arka plandaki uygulama sinirini 0 yapabilirsiniz. Parlakligi sifira da alabilirisnizHaklı olduğunuz taraflar var. Bu işlemler için discovery de yeterli olur. Ama instagram'ı bile sürekli internete bağlı tuttuğunuzda şarjı etkiliyor. Özellikle sürekli online olan uygulamalar şarjı etkiliyor. Evet kısıtlı kullanıyorum. 3G kapalı, siyah duvar kağıdı vs. önlemlerle kullanıyorum. Gün içerisinde şarja vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?