byAndroid
Üye
kasmaz diyonda kim bilir kaç rom yedirdin cihaza rahat durdun mu hiçYavaşlamaz.bknz: Xperia Ray. Bu söylediğim yüksek model değil. 512mb ramli, 45nmlik 1ghz işlemcili 384kb cpu cache'i olan 2011 sonu duyurulan bir cihaz. Yüklüyorsunuz LX4.4'ü şişmiyor ama yüklerseniz stock romu görürsünüz farkı.
kasmaz diyonda kim bilir kaç rom yedirdin cihaza rahat durdun mu hiç
şimdi biraderinde. benim moto g bile yeni ama tekliyo aradaRahatım.
Rehber sorunu s3 te vardı bitti. Bence sen en iyisi iPhone 6 al hem büyük ekran olursa androidçilerin almaması için sebebler çok çok azalıyor.bence android alınıcaksa sony ya da lg arayüzü kullanılmalı lg ninde g3 arayüzü tabiki samsung arayüzü şişme yapıyo sapıtıyo falan bide rehber sorunu var tabiki
Android çok uzun uptime sonrası kasmaya başlar.Yeniden başlatma ile düzelir.Kalıcı olarak kasma yok.
Rehber sorunu s3 te vardı bitti. Bence sen en iyisi iPhone 6 al hem büyük ekran olursa androidçilerin almaması için sebebler çok çok azalıyor.
Öylemi dersin? Bu konuda bir bilgin olmadan böyle yazman bunu kanıtladığımda gülünç olabilir.Bırak yeniden başlatmayı , sıfırlasan bile devam eder. Yanlış biliyorsun
Bilgilerini tazelemeni öneririm. Benim G2 neden kasmıyor o zaman? Android'i gerçekten kullanırsan sorun çıkmaz.Bırak yeniden başlatmayı , sıfırlasan bile devam eder. Yanlış biliyorsun
Benim G2 maşallah tıkır tıkır çalışıyor ama bazen ROM çeşitliliği yüzünden "keşke Nexus 5 alsaydım" diyorum. 10 GB RAM'i olsa bile yine Android kullanacak.Bana Sorarsan Samsung Kasıyorsa Onlarda KasarS4de Bakıyorum Hiçbişey Kullanma RAM 1.2 GB de Lan Zaten 2 GB RAMı var Bana Ne Kaldı
Hocam programın adı nedir?Motorola Milestone x2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Edit: ergen fanatik şeklinde takıldığından cevap bile yazmayacağım.Ben sana kanıt sunuyorum sen ise sadece klavye artistliği ile kendini yoruyorsun.Bu forumda senden kat kat bilgili insanlar var.
Dahası, şu profesyonel çektiğin fotolardan birkaç tanesini cep geneldeki fotoğrafçılık konusunda paylaş bakalım.41 mp kamerayı nasıl kullanıyorsun görelim.Eminim daha iso ayarı vs yapmadan tüm fotolarını otomatik modda çekiyorsundur.Hemde o cihaza rağmen.
Hangi programın?Hocam programın adı nedir?
Hangi programın?
Telefonun ne kadar süre açık olduğuna nerden bakabilirim?Hocam programın adı nedir?
Benimkinin Kaç saattir açık kaldığını merak ettim
Yorumunuz için sağ olun hocam.Bende sana şunu söyleyeyim: Samsung ve LG arayüzleri kasar. Sırasıyla Nexus, htc, sony ve diğer sade Android arayüzlü cihazlar seni mutlu eder diye düşünüyorum. Ben uzun zaman iphone kullandım. İphone yeni güncellemelerle kasıyor. Misal iphone 4. Bir de bazı uygulamalar cihazı yoruyor. Misal ben elite kullanıyorum. Muzhiwan diye market uygulaması var, cihaza onu yükleyince geçişlerde yavaşlama oldu. Kaldırdım düzeldi. Telefonda 80-90 uygulama yüklü, fazlası da olabilir. Stabiliteden şikayetçi değilim. Sürüm 4.2 olmasına rağmen. 4.4 sürümlerini düşünemiyorum. Android l yi hiç düşünemiyorum. Samsung u kullanan androidden soğuyor, bi zamanlar benim soğudum gibi.
Ayarlar -> Cihaz Hakkında -> DurumTelefonun ne kadar süre açık olduğuna nerden bakabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?