muhammettvurucu
Üye
Acikcasi kasmaz derken bazen nexus 5 tede olabilir uygulamadan kaynakli cunku cok acik bir sistem ve uygulamalar o kadar ozenle nispeten wp ve iosa gore o kadar asamali gerceklestirilmiyor. Herturlu seye ger izin acik. Benim gorusum bu.senin dediğin farklı bir şey. her şey yazılıma bakar. düzgün, stabil giden stock rom bir güncelleme ile batar hata verir, kasar ama firma yine güncelleme ile düzenler. uzun süreli kullanımda kasacağını sanmıyorum.
O Donanım Nasıl Kasar Kaç Kez Yazılım Atacaz BunaTizen?Onun sonu da Bada gibi olacak çok şey beklemeyin.
Kasarsa yeniden yazılımını atarsın bu kadar.
hocam o zaman Nexus 6 sorun yapmaz gibi. Ne kadar kullanabilirim ?Yavaşlamaz.bknz: Xperia Ray. Bu söylediğim yüksek model değil. 512mb ramli, 45nmlik 1ghz işlemcili 384kb cpu cache'i olan 2011 sonu duyurulan bir cihaz. Yüklüyorsunuz LX4.4'ü şişmiyor ama yüklerseniz stock romu görürsünüz farkı.
O zaman tek çare Nexus 6'yı beklemek. Yoksa iPhone 5 alacağım. Umarım erken çıkar ve fiyatı uygun olur.senin dediğin farklı bir şey. her şey yazılıma bakar. düzgün, stabil giden stock rom bir güncelleme ile batar hata verir, kasar ama firma yine güncelleme ile düzenler. uzun süreli kullanımda kasacağını sanmıyorum.
Her şey donanım değil en iyi örnekte iOS buna.O Donanım Nasıl Kasar Kaç Kez Yazılım Atacaz Buna
Evet Oda 2.600 2.200 Satiş Fiyati İle Kendini belli Ediyor ZatenHer şey donanım değil en iyi örnekte iOS buna.
Benim Kuzenime S4 Aldık 2 3 Hafta Oldu Bebenin Bana Dediği Şey Şu Telefon Kasıyor Bu Niye Böyle Oyuna Giriyorum Kapatıyorum Tekrar Giriyorum Kasıyor Bilmem Ney Android Dedinmi Kasılacak AbiNeyse o zaman iPhone 5 yerine Nexus 6'yı bekleyeceğim.
Diğer amiraller çok mu ucuz böyle yorum atıyorsun şimdi? Ayrıca Pahalı dediğiniz iPhone, Amerika'da diğer amiral Android'lerden daha ucuz. Millet boşuna sıraya girmiyor almak için.Evet Oda 2.600 2.200 Satiş Fiyati İle Kendini belli Ediyor Zaten
S4 sorunlu bir cihaz. İnternette kaynıyor S4 sorunları. Android'i gerçekten kullanırsan o zaman kasmaz. 32 GB'lık G2'min hafızasını doldurdum ama kasmıyor. Maşallahı var. Sonra bi' Wipe çaktım tabi.Benim Kuzenime S4 Aldık 2 3 Hafta Oldu Bebenin Bana Dediği Şey Şu Telefon Kasıyor Bu Niye Böyle Oyuna Giriyorum Kapatıyorum Tekrar Giriyorum Kasıyor Bilmem Ney Android Dedinmi Kasılacak AbiÖbür Türlü Bünyem Alışık Değil Ne Kadar Donanım Verirsen ve Bu Androide Yİne Kasar
TouchWizz1 hafta sonra reset atmayınca touchwiz şişiyor. ((Yeniden başlatma))
Kötü değil herkezin sevdiği bir tarz varS4 sorunlu bir cihaz. İnternette kaynıyor S4 sorunları. Android'i gerçekten kullanırsan o zaman kasmaz. 32 GB'lık G2'min hafızasını doldurdum ama kasmıyor. Maşallahı var. Sonra bi' Wipe çaktım tabi.
TouchWizz
Optimus sevilmez mi?Kötü değil herkezin sevdiği bir tarz var: optimusuda ben sevmem(g2deki)
G2 deki hoşuma gitmiyor g3 tekine lafım yok neyse konu dağılmasın.Optimus sevilmez mi?
Bende sana şunu söyleyeyim: Samsung ve LG arayüzleri kasar. Sırasıyla Nexus, htc, sony ve diğer sade Android arayüzlü cihazlar seni mutlu eder diye düşünüyorum. Ben uzun zaman iphone kullandım. İphone yeni güncellemelerle kasıyor. Misal iphone 4. Bir de bazı uygulamalar cihazı yoruyor. Misal ben elite kullanıyorum. Muzhiwan diye market uygulaması var, cihaza onu yükleyince geçişlerde yavaşlama oldu. Kaldırdım düzeldi. Telefonda 80-90 uygulama yüklü, fazlası da olabilir. Stabiliteden şikayetçi değilim. Sürüm 4.2 olmasına rağmen. 4.4 sürümlerini düşünemiyorum. Android l yi hiç düşünemiyorum. Samsung u kullanan androidden soğuyor, bi zamanlar benim soğudum gibi.Merhaba arkadaşlar.Soru gayet açık. Android işletim sistemi uzun süre kullanımdan sonra yavaşlar veya kasar mı ? Benim birçok arkadaşım Android kullanıyor. Gözlemlediğim kadarıyla uzun bir süre sonra kasıyor. Hem de bu kasan cihazlar düşük model değil. Note 3 , Discovery Elite vs... Sorun onlarda da olabilir. Kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik gösteriyor da olabilir artık bilemeyeceğim. Şimdi Android bir telefon alsam 3 sene sonra kasar ve yavaşlar mı ? Tablet vardı yeğenimde o zamanlara göre donanımı iyiydi. 1 Ghz çift çekirdekli idi. Gel gör ki 2 sene sonra çok ciddi yavaşlama oldu. Android sürümü 2.3 idi. IOS'larda bi yavaşlama görmedim. Ne olursa olsun hâlâ aynı çalışıyorlar. Ben 5" küsür telefon almak istiyorum. Ama stabil olması lazım. iPhone 6 alamam o kadar param yok. iPhone 5 desem ekranı biraz küçük.Lakin çok stabil oldukları için kafamı karıştırıyorlar. Kardeşim iPhone 5 almak istiyor ben Nexus 6'yı bekliyorum şuan için. Nexus 6'yı alsam 3 sene sonra sorun çıkar mı ? Bilinçli bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?