Uygulama Android yardım

Sponsorlu Bağlantılar

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
Android yardım
slm arkadaşlar telefonumda rom yüklü tel e format atıcam acaba bu rom gider mi yada bi sakıncası olur mu? fabrika ayarlarına döndürüyorum hiç bir şeyi silmiyor telefon sanki kapanıp açılıyor değişen bişe olmuyor format atıcam bu kez

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Custom rom yüklüyse format attınca soft brick olur odinden stock rom kur

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
biraz anlayacağım dilde yazar mısın :(

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Orjinal romdan farklı bi rom mu var şu an telefonda

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
sanırım

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
telefon modeli ne peki ona göre bi rehber link atıyım size

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s plus (ı9001)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben sana kısaca özetlesem sen bana ona göre format attığımda sıkıntı olur mu olmaz mı onu söylermisin. Benim telefonum yurtdışından geldi baya kullandıktan sonra kafayı yemeye başladı bende samsung a götürdüm güncelleme gerekiyor dedi sonra başka bir telefoncuya verdim o da rom yükledi slim rom yazıyor her açılışta, şimdi ben bunu fabrika ayarlarına döndürüyorum değişen hiç bir şey olmuyor o yüzden şu hard reset mi ne ondan yapmak istiyorum onu yapınca rom gider mi ya da sorun olur mu ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

şu tarz bi yazı mı birde normalde samsung diye açılır yani custom rom oldugu kesin tabanına bağlı kesin bişey diyemem ama %65 sorun yaşarsın

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
evet ondan çıkıyor samsung diye açılıyo ama pin sorma yerine gelmeden önce o geliyor

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Tamam yani orjinal rom olmadıgı kesin tam bişey diyemem ama sorun yaşama olasılıgın yüksek

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
tamam peki bu rom u kaldırıp eski haline getirebilir miyim ben

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
verdiğim linkte onu anlatıyor zaten :)

• Beğen
Tepkiler: unapologetic

T4NK

Üye
Ayın üyesi söylemiş ama ben biraz anlatayım anlaşılacak biçimde; :)
Şimdi sizin telefonunuzda kişisel bir rom var. Daha doğrusu kişiselleştirilebilir bir rom. Buna custom rom deriz. Diğeri ise yani stock rom dediğimiz telefonu ilk aldığınızdaki halidir. Siz şimdi custom rom varken format atarsanız telefonunuz brick olur daha doğrusu soft brick. Yani kilitlenir diyelim. Bu brick soft ve hard olarak ikiye ayrılır. Soft brick kurtarmasına kurtarılır, hard brick zordur. Yani sizin yapmanız gereken kısacası, telefonu ilk aldığınızdaki romunu internetten, yukarıdaki verilen linkten bulup, telefonunuza recoveryden yüklemek. Zaten rom sıfırlar. Sonra işinizi yapabilirsiniz. Takıldığınız noktada yardımcı olabilirim.
Kolay gelsin.

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
Ayın üyesi söylemiş ama ben biraz anlatayım anlaşılacak biçimde; :)
Şimdi sizin telefonunuzda kişisel bir rom var. Daha doğrusu kişiselleştirilebilir bir rom. Buna custom rom deriz. Diğeri ise yani stock rom dediğimiz telefonu ilk aldığınızdaki halidir. Siz şimdi custom rom varken format atarsanız telefonunuz brick olur daha doğrusu soft brick. Yani kilitlenir diyelim. Bu brick soft ve hard olarak ikiye ayrılır. Soft brick kurtarmasına kurtarılır, hard brick zordur. Yani sizin yapmanız gereken kısacası, telefonu ilk aldığınızdaki romunu internetten, yukarıdaki verilen linkten bulup, telefonunuza recoveryden yüklemek. Zaten rom sıfırlar. Sonra işinizi yapabilirsiniz. Takıldığınız noktada yardımcı olabilirim.
Kolay gelsin.
anladım peki ben orjinal rom u nereden bulucam

T4NK

Üye
Arama motoruna telefon modelinizi yanına da stock rom yazıp araştırın. Aslında Odin ile yükleme için arkadaş size link vermiş yukarıda zaten? Bir bakın dilerseniz. Zıp dosyası zaten o rom bilirsiniz. Bulun, flashlayın yeterli. Başarılar.

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim

mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap
Vay arkadaş daha telefonundan bile haberi yok.

Rom atmış haberi yok..

Böylelerini boğasım geliyor !!!!

Takipçi Satın Al

Üst Alt