Karşılaştırma Android/Windows

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Herkesin hayatına kimse karışamaz.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Rainesto

Rainesto

Üye
Ya şu konuyu kapatın gidelim herkes haklı

• Beğen
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Yorumları okuyorum güzel oluyor :D
"ama nokia yok ya kimse yok varsada 1 ileri 2 geri manevra yapıyorlar"
Cünkü ugrasacak sistem yok geliştirecek düzey yok ;)
android, ios, wp ne farkı var arayüzden başka ki, aynı oyun aynı uygulama zaten mevcut.
Cihaza bakınca oyna benimle diyecek yoksa o cihazlara okadar para verilmez
Haksızsam deyin haksızsın.

Emre

Üye
Yorumları okuyorum güzel oluyor :D
"ama nokia yok ya kimse yok varsada 1 ileri 2 geri manevra yapıyorlar"
Cünkü ugrasacak sistem yok geliştirecek düzey yok ;)
android, ios, wp ne farkı var arayüzden başka ki, aynı oyun aynı uygulama zaten mevcut.
Cihaza bakınca oyna benimle diyecek yoksa o cihazlara okadar para verilmez
Haksızsam deyin haksızsın.
Bana Göre 3'de Çöp

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Foruma göre android çöp wp candır deyip bunun yanlış olduğunu satış rakamlarıyla göstermek isteyen arkadaşa:
Foruma göre Samsung çöp lg,sony ve htc candır. Satışlar ne diyor?
Normal kullanıcının umurunda bile değil çoğu şey. Marka ve Reklam ile Apple ve Samsung pazarı yönetiyor. Gerçekten insanlar tasarım ve kaliteye baksalardı samsung kesinlikle şimdiye kadar batma noktasına gelirdi.
Forum ve gerçek hayat arasında dağlar kadar fark var. Sen burda zenfone yada lumia yada lg al dersin adam gider mağazaya satıcı iki dakikada on senelik s3 kazıklar çıkar. Sizce çoğu insan telefonları nasıl alıyor? Evet mağazaya gidip bakıp soruyorlar hangisi daha iyi diye. O kendilerini bir halt zanneden adamlarda kendi kafalarında hangi samsung telefon geçiyorsa onu satıyor.
Biz burda istediğimiz kadar niye s805 değilde s801 diye konuşalım adamlar isterse s400 koyar 2500tl ister ve yine satar ve yine satar. Satış rakamlarında işletim sistemlerinin hiç veya az çok az etkisi var. Asıl iş markada bitiyor. Bizim için böyle değil tabiki ama bu ülkede yaşayan geriye kalan 75milyon insan için öyle.
Demek istediğim biz burda kendimizi yiyelim bitirelim yine de sonunda hiç bir şey değişmez.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Android Uygulamalarını Çalıştırabiliyor. WP Gibi Kullanıcıları Mağdur Etmiyor.
Blackberry'de kaç senedir android uygulamalarını çalıştırıyor ve nal topluyor aynı jolla'nın yaptığı ve yapacağı gibi.

• Beğen

Emre

Üye
Blackberry'de kaç senedir android uygulamalarını çalıştırıyor ve nal topluyor aynı jolla'nın yaptığı ve yapacağı gibi.
@ilyas_0177 jolla neden android kullanıyor? kullanımdaki amac nedir? ilerde bu destek bitecekmi?

jolla yerli sailfish uygulamaları ihtiyacları görene kadar android takviyesi yapacaktır
apı, dalvik, source, karnel
sürekli olarak güncell tutacaktır.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Güncel tutsunda kendi mağazası yerine android kullandıktan sonra ne farkı kalmış

Takipçi Satın Al

Üst Alt