CeRRaNo JoZAeF
Üye
Kardeş sen böyle demişsin anlarım. Lakin şuanda bile windows işletim sistemlerini herhangi bir pc ye yüklediğimizde komut sisteminden microsoftun yazılıma koyduğu ajanıda temizliyorduk. Bu hala sistemlerinin içinde kullanıcılarının göremediği belkide en mahrem bilgilerimizin bile gittiği bir sistemdi. Şimdide telefonlarında aynı sistem zaten kullanıyorlar. Kaynak linki altta.Google'ın esas Android ile hedefi, milyonlarca insanın bilgilerine daha çabuk erişebilmek, onlara daha çok reklam gösterebilmek ve onlara uygulama, oyun, kitap ve film gibi pek çok içerik satabilmek. Artık Google Apps, Google Now gibi içerikler, Google Asistan Launcher içerisine entegre edilmiş bir durumda.
Yani arayüz bile sizin arattıklarınızı doğrudan Google'a iletiyor. Google'da veriler saklanıyor ve arattığınız nesneler karşınıza Google üzerinden geliyor.
bu yazıyı bugün bir sitede dandroidle ilgili bir haber okurken gördüm. Dandroidin bu kadar kasmasının arkasında bence bu sebep yatıyor. Her yapılan şeyi takip etmek sistemi kasıyor. Buradan Google amcaya sesleniyorum, dünyayı yidin daha doymadın :9 bırak şu gariban dandroid kullanıcılarını da sevinsin garipler
Aç Kullan. Üşenmeyip lumia 625 kadar hızlı kullan diycem haklısın.Yaş kaç kardeşlik 15 mi ?
kardeşim doğru oturup eğri konusmayalım dedğin şeyi yazdım googleye hiç bişi çıkmadı keşke foto atmasını bılseydım sıteyebirincisi benim fanboyluk yaptığım falan yok bu senin bilgisizliğin ise birşey diyemem ikincisi de git googleda galaxy s5 kasma sorunu diye yaz bak görürsün
kardeşim doğru oturup eğri konusmayalım dedğin şeyi yazdım googleye hiç bişi çıkmadı keşke foto atmasını bılseydım sıteye
Fuzuli islerle uqrasmayalim lutfen 520 ye s5 i deismem fakat ace bile boyle kasma yapmasken kimse beni s5 in bu halde olduquna.... inanmam hani hertelde olan sistem sikintilari olabilir .ekran goruntusu icin umarim cok arama yapmamissinizdir ve her sisteme boyle camur atanlar herzaman olacaktir tum sistemler bizimdir hepsi guzeldir sevecen yaklasmak gerek . yokssa biri konu acmisti wp deneyimim bi okudum ulan bende wp kullandim bu ne sacmalior dedim : )Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hatanın sebebini biliyor musunuz peki? S5 teki güç tasarrufu modunu kapatınca cihaz normale dönüyormuş. Yani Samsung gene Samsungluğunu yapmış
Konu kim daha çok satıyor kim satmıyor konusuna dönmüş. Android şuan çok satıyor ama kar bırakmıyor üreticilere ( örnek samsung kardan zarar açıkladı %60 gibi bir rakam ) konu hangi işletim sisteminin daha stabil ve sorun çıkarmadığı. Note 4 demiş arkadaş 8 çekirdek işlemce 3 gb ram sonra dandroid kasmıyor. Çekirdek savaşları hangi sitemle başladı , aldığın telefona doğru dürüst güncellemeyi hangi sistem vermiyor (piyasanın ilk dört çekirdekli telefonu s3 adam gibi kaç güncelleme aldı)
Dostum cekirdegi leblebiyi birakalim simdi bunlar yillardir kliselesmis kelimeler biz gunumuze ve onumuze bakalim. Ben note3 kullaniyorum icinde isterse bir paket cekirdek olsun isterse 1 adet cekirdek olsun kasma donma takilma yapiyormu ? Hayir.. Guncelleme wp de cok mu iyi ? Hemen hemen herkes preview kullaniyor yil olmus 2015 ortada 20 cesit wp var daha kararli surume gecilmis bir sistem bile yok.. Hani wp nin guncellemesi nerede ? Ha bunca zaman verilen guncellemere ne demeli diyeceksin .. o zaman bana icerikten haber ver derim..
Aynen öyle isteyen kullanıyor,ben preview kullanmıyorum mesela genele vurmak yanlış bir şeyKararlı sistem yok mu ? Abi o isteğe bırakılmış isteyen kullanıyor Microsoft normal kullanıcıya beta vermiyor ki. Bilip bilmeden yazıyorsunuz yav. Birde sen wp'nin içindesin içindeydin en azından böyle bir yorum hiç olmadı şimdi.
Çekirdeği bırak demeyi biliyorsun sen madem o kadar stabil be kararlı android maliyeti daha ucuz tek çekirdek kullansaydı samsung. 8 yıllık işletim sistemi kullanıyorsun ama hala donanım katlamadan yeni güncelleme alamıyorsun samsung keyifli olmazsa canı istemezse güncelleme alamıyorsun. Virüssüz uygulama sayısı nedir androidinDostum cekirdegi leblebiyi birakalim simdi bunlar yillardir kliselesmis kelimeler biz gunumuze ve onumuze bakalim. Ben note3 kullaniyorum icinde isterse bir paket cekirdek olsun isterse 1 adet cekirdek olsun kasma donma takilma yapiyormu ? Hayir.. Guncelleme wp de cok mu iyi ? Hemen hemen herkes preview kullaniyor yil olmus 2015 ortada 20 cesit wp var daha kararli surume gecilmis bir sistem bile yok.. Hani wp nin guncellemesi nerede ? Ha bunca zaman verilen guncellemere ne demeli diyeceksin .. o zaman bana icerikten haber ver derim..
Cihazın Replika Olduğunu Düşünüyorum.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hatanın sebebini biliyor musunuz peki? S5 teki güç tasarrufu modunu kapatınca cihaz normale dönüyormuş. Yani Samsung gene Samsungluğunu yapmış
Nokia Windows Phoneyi Beğenmiyor.
Android cihazlar ile merhaba dedi Tablet ayrı mobil ayrı Nokia kullanım hakkını microsoft a satti nokia adı 2016 yılına kadar cok zor hatta imkansız.Cihazlar kısmını Microsoft'a satmadan önce aklı neredeydi?!!!!
Madem beğenmiyordu , zamanında atar gider yaptığı androide neden sarıldı.
Her zaman Nokia'nın en büyük aptallığının N9 ve Meego işletim sistemini çöp etmesi olduğunu söylemiştim.
Nokia'ya kızgınlığım hiç bir zaman bitmez. Ve bu Wpli 620 yi de sırf Nokia için almıştım. Şimdi wp yi kullanıyorum ve ilerde de kullanmaya devam edeceğim.
Bir sonraki cihazım kesinlikle gene wp li olacaktır.
Nokia benim için bitmiştir artık diyeceğim. Tükürdüğünü yalamak deyimini Nokia firmasına birileri öğretsin.
Android ile Nokia'ya mutluluklar dilerim.
Android cihazlar ile merhaba dedi Tablet ayrı mobil ayrı Nokia kullanım hakkını microsoft a satti nokia adı 2016 yılına kadar cok zor hatta imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?