Android wifi sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

sErDArcAAn

sErDArcAAn

Üye
    Konu Sahibi
Android wifi sorunu ?
Arkadaşlar şimdi pcden wifi baglantısını gecici ag oluşturarak- ordanda internet baglantısına izin vererek acabiliyoruz. Yani pc'nin wifisini acıp modem gibi net dagıtabiliyoruz.

Sorun şurda ipod
iphone samsungmonte vs gibi cihazlar bu aga hiç bir sorun göstermeden baglanıyor ama lakin android işletim sistemine sahip telefonlar baglanmıyor htc wildfire- htc wildfire s- Se xperia arc .

Ama marketten harici wifi programları indirdigimde wifi agını görüyor ama baglandıramıyorum. Bu nasıl bi yazılımsal sorundur. Karşılaşan varmı ? Sorunun cözümünü bilen ?

gencyazilim

Üye
Ara tara kaç gündür bununla uğraşıyorum. sonunda çözdüm olayı buraya da anlatayım. Kısacası sorunun çözümü android telefonunuzda değil. Sorunun çözümü dizüstü bilgisayarınızda.

Aşağıda vereceğim sitedeki yazanları bilgisayara yapın sorun tamamdır. Site ingilizce. İngilizce bilmeyenler için ben kısaca özetleyeceğim.

Virtual Router isimli programı bu adresten indirin. Bilgisayara kurun, programı çalıştırın. Direk açılır açılmaz ilk kutucuğa Wifi adı girin, herhangi bir şey olabilir, altına Wifi prolasını girin ve aşağıdan start shearing düğmesine basın, işte bu kadar. Android telefonunuzla artık PCnizdeki interneti kullanarak nete girebilirsiniz.

İngilizcesi olanlar için çözüm sitesi, detaylı anlatım:

fairplay33

Üye
nasıl çözüyonuz anlamıyorumki bahsettigin program çalışmıyor ne yaptımsa olmadı işletim sistemimde win 7 telefon samsung galaxi fit, modem 26 karakterli şifreye sahip anahtar dizini 2 diye bi şifreye sahip laptop anahtr dizini 1 yapınca girmiyor 2 yapnca giriyor telefon ne yaptımsa baglanmıyor.harici programlar laptopun gecici agını görüyor fakat baglanmıyor statik ip bile deniyorum yine olmuyor başka programlarıda denedim yine baglanmıyor yokmu laptopun internetini androidde kullanmanın yolu

fairplay33

Üye
sonunda hallettim verdigin program hata veriyordu windows 7 de başka programlar buldum onlarla baglandım oldu tşkr ederim

burada çözümünü yazdım bakabilirsiniz:

sasasa2233

Üye
telefonum wifiye bağlandığında rehberimi göremiyorum. telefonumu tekrar açıp kapattığımda rehberi görüyor fakat wifiyi kullanamıyorum bugün servise götürüp yeni sürüm yüklettim ama hala aynı sorun var ne yapabilirim? (modeli samsung young)