Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaAndroid Wifi Sorunu Yardım Lütfen?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By.zKn
Üye
Konu Sahibi
Android Wifi Sorunu Yardım Lütfen?
merhaba arkadaşlar yeni bir android tel aldım sorunum şu; evdeki başka bir android telden Barnacle Wifi Tether ile wifi yi açıyorum, laptopum bunu görüyor ancak yeni aldığım android tel açtığım wifiyi görmüyor bile.Yardım edin lütfen!
60Samet09
Üye
telefonun adını yazarmısınız
By.zKn
Üye
Konu Sahibi
çin malı iphone4s hocam
- - - Eklendi - - -
çin malı iphone4s hocam ancak aynı sorun galaxy w ve note 2de de var
60Samet09
Üye
Peki Wifi bağlandıktan sonra internete mi girmiyor yoksa hiçmi wifiye bağlanmıyor yanı wifiye bağlandı dıyormu
Samet.25
Cin mallarinda wifi filan bekleme kardes
60Samet09
Üye
wifi varda bir cevap versin bir çözüm bulacaz hele bendede cin malı e 72 vardı bir ara
Wifisi vardir ama calismaz yani goruntu olarak wifi birak blutut bile calismaz cin mali zaten bunlar calissa cin mali olmaz kimi cin malinda arama bile yapilmiyo sirf gorunum .d
60Samet09
Üye
ben cın malı gırıyordu ben uygulama bıle ındırıyordum kucumseme cın mallarını
By.zKn
Üye
Konu Sahibi
yok hocam masallah mukemmel telefon her şeyi var. Wifiyi hiç Görmüyo hocam apartmandaki wifileri goruyor tabi.
merhaba arkadaşlar yeni bir android tel aldım sorunum şu; evdeki başka bir android telden Barnacle Wifi Tether ile wifi yi açıyorum, laptopum bunu görüyor ancak yeni aldığım android tel açtığım wifiyi görmüyor bile.Yardım edin lütfen!
kardeş modemin şifrelemeyi değiştir wpa psk ise sadece wep yap ben de çözüldü.Sorun telefonda değil .
By.zKn
Üye
Konu Sahibi
tamam konak1 deniycem, teşekkürler.
y.c
Üye
Modem arayüzünden güvenlik seviyesini değiştirip bağlantı kurmaya çalışabilirsiniz. Kablosuz ağınız açık eğer ağınızı göremiyorsanız kanal numarasını değiştirebilirsiniz. 11820'den bilgisayarınıza uzak bağlantı sağlatarakta işlem yaptırabilirsiniz.