Orası oyle ama kardes uygulama açısından zengin değil mi ios??babam kendine 4s almış ikinci el 1200 e akşamları kurcalıyorum 3 günde sıkıldım internetten dosya indirilmiyor yandex disk i yükledim çektiğim dosyalara sadece yandex uygulamasından bakabiliyorum başka yerden bakılmıyor itunes indiricektim safariden inmiyor operadan inmiyor en sonunda nokia c7 imle indirdim. itunes ile mp3 attım video atamadım neler neler bluetootla dosyada almıyor çok sıkıcı ben beğenmedim
Androidi iosdan en önemli farkları yazarmisiniz??![]()
babam kendine 4s almış ikinci el 1200 e akşamları kurcalıyorum 3 günde sıkıldım internetten dosya indirilmiyor yandex disk i yükledim çektiğim dosyalara sadece yandex uygulamasından bakabiliyorum başka yerden bakılmıyor itunes indiricektim safariden inmiyor operadan inmiyor en sonunda nokia c7 imle indirdim. itunes ile mp3 attım video atamadım neler neler bluetootla dosyada almıyor çok sıkıcı ben beğenmedim
babam kendine 4s almış ikinci el 1200 e akşamları kurcalıyorum 3 günde sıkıldım internetten dosya indirilmiyor yandex disk i yükledim çektiğim dosyalara sadece yandex uygulamasından bakabiliyorum başka yerden bakılmıyor itunes indiricektim safariden inmiyor operadan inmiyor en sonunda nokia c7 imle indirdim. itunes ile mp3 attım video atamadım neler neler bluetootla dosyada almıyor çok sıkıcı ben beğenmedim
symbian hiç birşeyden iyi değilsymbian bile iyi bence iosdan ama nokia desteğini kesti
windows tutulmadı

symbian hiç birşeyden iyi değil![]()
Symbian konusunda sana katılıyorum ama android sadece markete bagli isletim sistemi degil ios ise markete bagli isletim sistemi oldugu icin paralı uygulamaları ücretsiz kullanamiosun androidde marketteki ücretli uygulamaları internetten ucretsiz olarak yukleyebilirizSymbian bence androidden bile iyi çünkü 128 mb ramra 80mb boşluk oluyor ve menü geçişleri vs. hızlı android donamınındaki cihazlara symbian kurulsa ve geliştiriciler symbiana yönelse eminimki symbian 1 numara olur.
Android ve İOS arasında seçim yapacaksan hiç kafa yormadan İOS derim çünkü İOS sadece Appleda var ama Android Sürü ile şirketler androidden desteğini çekmiyor ama telefondan çekiyor misal benim telefon 2.3.6 ve donanımı neredeyse Apple 3gs ile aynı ama mübarek 3GS İOSun son sürümlerini alıyor benim telefon ise :S geliştiricilerin eline bakıyoruz.

Symbian bence androidden bile iyi çünkü 128 mb ramra 80mb boşluk oluyor ve menü geçişleri vs. hızlı android donamınındaki cihazlara symbian kurulsa ve geliştiriciler symbiana yönelse eminimki symbian 1 numara olur.
Android ve İOS arasında seçim yapacaksan hiç kafa yormadan İOS derim çünkü İOS sadece Appleda var ama Android Sürü ile şirketler androidden desteğini çekmiyor ama telefondan çekiyor misal benim telefon 2.3.6 ve donanımı neredeyse Apple 3gs ile aynı ama mübarek 3GS İOSun son sürümlerini alıyor benim telefon ise :S geliştiricilerin eline bakıyoruz.
Guncelleme androidin degil markanin sorunu
Son sürüm bile kullanırız 
eeeeeeeeeee sonra android işletim sistemli bir telefon kullandığını mı zannediyorsun
ios androide benzemez internetten apk yükler gibi uygulama yükleyemezsin markette jailbreak yaptınmı herşey bedava vidyo indirmek için app storeda Free Video Downloader diye bişi var her vidyoyu indiriyorsun mp3e gelince yine app store yada itunesten müzik atabilirsin