Android vs iOS

Sponsorlu Bağlantılar

kaptanedi

kaptanedi

Üye
    Konu Sahibi
Android vs iOS
Androidi iosdan en önemli farkları yazarmisiniz??:megafon:

Eray1910

Üye
kaynak kodunun açık olması :) özgürlüüüüük :)

• Beğen
Tepkiler: kaptanedi
caglar b

caglar b

Üye
iosun avantajları
oyunlar ilk ios a çıkıyor ve ios ta daha stabil oluyorlar
aynı zamanda uygulamaları kaliteli oluyor
ios donanım istemiyor 256mb ramda bile akıcı çalışıyor
androidin avantajları
açık kaynak
oyun ve uygulamaları sadece marketten indirmek zorunda degilsin
rom var

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve kaptanedi
DalvikCache

DalvikCache

Üye
babam kendine 4s almış ikinci el 1200 e akşamları kurcalıyorum 3 günde sıkıldım internetten dosya indirilmiyor yandex disk i yükledim çektiğim dosyalara sadece yandex uygulamasından bakabiliyorum başka yerden bakılmıyor itunes indiricektim safariden inmiyor operadan inmiyor en sonunda nokia c7 imle indirdim. itunes ile mp3 attım video atamadım neler neler bluetootla dosyada almıyor çok sıkıcı ben beğenmedim

• Beğen
kaptanedi

kaptanedi

Üye
    Konu Sahibi
ios işletim sitemi guncelleme geldiginde otomatik guncellemio
Android auto guncellio
Bu bi dezavantaj mi???:bilmm

- - - Eklendi - - -

babam kendine 4s almış ikinci el 1200 e akşamları kurcalıyorum 3 günde sıkıldım internetten dosya indirilmiyor yandex disk i yükledim çektiğim dosyalara sadece yandex uygulamasından bakabiliyorum başka yerden bakılmıyor itunes indiricektim safariden inmiyor operadan inmiyor en sonunda nokia c7 imle indirdim. itunes ile mp3 attım video atamadım neler neler bluetootla dosyada almıyor çok sıkıcı ben beğenmedim
Orası oyle ama kardes uygulama açısından zengin değil mi ios??

iOSait

iOSait

Üye
Androidi iosdan en önemli farkları yazarmisiniz??:megafon:

iOS daha stabildir ve daha güvenlidir ayrıca uygulama desteği en çok olan işletim sistemidir

TOUCHWİZLİ ANDROİD YANİ SAMSUNGUN KULLANDIĞI ARAYÜZLÜ ANDROİD EN BERBAT ARAYÜZDÜR

• Beğen
kapakli511

kapakli511

Üye
Flash Player (Bence)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye

eeeeeeeeeee sonra android işletim sistemli bir telefon kullandığını mı zannediyorsun

iOSait

iOSait

Üye

ios androide benzemez internetten apk yükler gibi uygulama yükleyemezsin markette jailbreak yaptınmı herşey bedava vidyo indirmek için app storeda Free Video Downloader diye bişi var her vidyoyu indiriyorsun mp3e gelince yine app store yada itunesten müzik atabilirsin

-Emre

-Emre

Üye
Android başlı başına bi avantaj zaten :ehe 3g ile en fazla 50 Mb indirme yapabilen bi sistemi asla kullanmam. (zaten normalde indirme yapmıyor appstoredan bahsediyorum)

samikayaa

samikayaa

Üye
Tek ve en önemli fark açık tabanlı bir işletim sistemi olması

• Beğen
kaptanedi

kaptanedi

Üye
    Konu Sahibi
symbian bile iyi bence iosdan ama nokia desteğini kesti
windows tutulmadı

kaptanedi

kaptanedi

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama açısından geri ona laf yok:good:
Ama işletim olarak iosdan daha çeşitli

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
symbian hiç birşeyden iyi değil :nono:

Symbian bence androidden bile iyi çünkü 128 mb ramra 80mb boşluk oluyor ve menü geçişleri vs. hızlı android donamınındaki cihazlara symbian kurulsa ve geliştiriciler symbiana yönelse eminimki symbian 1 numara olur.

Android ve İOS arasında seçim yapacaksan hiç kafa yormadan İOS derim çünkü İOS sadece Appleda var ama Android Sürü ile şirketler androidden desteğini çekmiyor ama telefondan çekiyor misal benim telefon 2.3.6 ve donanımı neredeyse Apple 3gs ile aynı ama mübarek 3GS İOSun son sürümlerini alıyor benim telefon ise :S geliştiricilerin eline bakıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: iOSait ve kaptanedi
kaptanedi

kaptanedi

Üye
    Konu Sahibi
Symbian bence androidden bile iyi çünkü 128 mb ramra 80mb boşluk oluyor ve menü geçişleri vs. hızlı android donamınındaki cihazlara symbian kurulsa ve geliştiriciler symbiana yönelse eminimki symbian 1 numara olur.

Android ve İOS arasında seçim yapacaksan hiç kafa yormadan İOS derim çünkü İOS sadece Appleda var ama Android Sürü ile şirketler androidden desteğini çekmiyor ama telefondan çekiyor misal benim telefon 2.3.6 ve donanımı neredeyse Apple 3gs ile aynı ama mübarek 3GS İOSun son sürümlerini alıyor benim telefon ise :S geliştiricilerin eline bakıyoruz.
Symbian konusunda sana katılıyorum ama android sadece markete bagli isletim sistemi degil ios ise markete bagli isletim sistemi oldugu icin paralı uygulamaları ücretsiz kullanamiosun androidde marketteki ücretli uygulamaları internetten ucretsiz olarak yukleyebiliriz:nono:

Kerim.

Kerim.

Üye

Guncelleme androidin degil markanin sorunu

kaptanedi

kaptanedi

Üye
    Konu Sahibi
;6355693]

Bize sorun yok :pro: Son sürüm bile kullanırız :ehe
[/QUOTE]
Her guncelleme geldiğinde guncelleyecek misin

DalvikCache

DalvikCache

Üye
eeeeeeeeeee sonra android işletim sistemli bir telefon kullandığını mı zannediyorsun

hayır ios u beğenmediğimi çok kısıtlayıcı geldiğini söyledim kimseye almayında demedim

- - - Eklendi - - -

ios androide benzemez internetten apk yükler gibi uygulama yükleyemezsin markette jailbreak yaptınmı herşey bedava vidyo indirmek için app storeda Free Video Downloader diye bişi var her vidyoyu indiriyorsun mp3e gelince yine app store yada itunesten müzik atabilirsin

telefon 4s ve 6.1.3 jb yapılmıyor ayrıca müzik ve video atmak için özel yazılımlar kullanmak canımı sıkıyor androidde ne güzel ister netten indir ister bluetoothla al ister pc den program vs kullanmadan her formatta müziği videoyu at

Takipçi Satın Al

Üst Alt