Android ve iPhone pil tasarrufu nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android ve iPhone pil tasarrufu nasıl yapılır?
iOS ve Android işletim sistemli akıllı cep telefonlarınız da batarya tüketimini en alt seviyeye indirgemek yani pil tasarrufu için yapmanız gerekenler sizler için bu haberimizde.




Cep telefonunuz size göre aşırı derece batarya tüketimi gerçekleştiriyorsa, işe ilk olarak kullanmadığınız uygulamaları silmekten başlayın. Çünkü cep telefonunuzun arka planında çalışan ve gereksiz olan bu uygulamalar, aşırı derecedeki batarya tüketimini olumsuz yönde etkileyen etkenlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.


Özellikle Samsung’un akıllı cep telefonları için sunulan Oculus uygulaması, birçok cihaz kullanıcın örneğin batarya tüketimine olumsuz etkide bulunurken telefonunun ısınmasına da sebebiyet verdi. Oculus uygulamasının sadece 3 saatte telefonun bataryasını %70 oranında azalttığı da belirtilmişti.



MAKALENİN DEVAMI İÇİN LİNK => Android ve iPhone pil tasarrufu nasıl yapılır?
 
  • Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7, bilisimler ve MaxipmaN


MaxipmaN

Üye
3 ay sonra zulum oluyor benim telefon. Oyunlarda kasiyor kasmasa bile daha fazla isiniyor. Format attım kendine geldi :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Ben genelde ekran parlaklığını en fazla yarısını kullanırım.
1 veya 1,5 ayda tele format atarım. Bu yüzden pek sıkıntılar yaşamıyom :)
Bide norton mobile ve samsung smart managet kullanıyorum, uygulama yüklemeden veya yüklü uygulamalar Pili çok tüketen olursa bildirim çıkıyo. Bende ona göre uygulama yüklüyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: bulut6842 ve Buğra
bilisimler

bilisimler

Üye
Yararlı bilgi :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt