Android ve iOS'un Bittiği Yerde Windows Phone Başlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

yanan platform symbian, ölü doğan meego, wp8 i alamamış -bunun için haklı nedenleri var ama- lumia 800-900...

yanan platform symbian ı nokia yapalı olacak nerdeyse 20 yıl kardeşim ve o symbian Nokia nın dünyanın en büyüğü olmasını sağladı vaktiyle,MeeGo,açık kaynak sistem hiçbir zaman ölü doğamaz doğduktan sonra da öldürülemez daha iki gün önce android oyunlarını MeeGo üzerinden çalıştırma yapıldı yani sistem ölü değil dipdiri yerinde duruyor,Lumia900 ün wp8 almamasının ona kaybettireceği tek şey win8 ile senkronizasyonu o kadar,bir Lumia900 kullansan bir yarım saat anlarsın ;)

doctorrr

doctorrr

Üye

yanan platform symbian ı nokia yapalı olacak nerdeyse 20 yıl kardeşim ve o symbian Nokia nın dünyanın en büyüğü olmasını sağladı vaktiyle,MeeGo,açık kaynak sistem hiçbir zaman ölü doğamaz doğduktan sonra da öldürülemez daha iki gün önce android oyunlarını MeeGo üzerinden çalıştırma yapıldı yani sistem ölü değil dipdiri yerinde duruyor,Lumia900 ün wp8 almamasının ona kaybettireceği tek şey win8 ile senkronizasyonu o kadar,bir Lumia900 kullansan bir yarım saat anlarsın ;)
bilemeyecem abi de artık yıkılması zor bi' önyargı oluştu nokiaya karşı...tabi bunu yıkmak için büyük sansasyon yaratacak çalışmaları olması gerekiyor nokianın :) daha önce görülmemiş bişey...'aaa' dedirtecek bişey :D

delta4598

delta4598

Üye
:tşk:

hidayet02

hidayet02

Üye

bilemeyecem abi de artık yıkılması zor bi' önyargı oluştu nokiaya karşı...tabi bunu yıkmak için büyük sansasyon yaratacak çalışmaları olması gerekiyor nokianın :) daha önce görülmemiş bişey...'aaa' dedirtecek bişey :D

Ekranı, Kamerası, Kablosuz Şarj Özelliği, Wp Arayüzü, Ve Daha Sayamadığımız ve Bilmediğimiz Onlarca Yeni Özellik Sana "aaa" Dedirtmiyormu? O Zaman Sen Sansasyon Kelimesinin Ne Anlama Geldiğini Bilmiyorsun yada Farklı Öğrenmişsin Yunus Emre Kardeşim:D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Yanlış anlaşılma ile banlanmıştım. Geri döndüm. Gene buraların bayan direktörüyüm. :)

Hoş geldin :tebessüm: Konuya gelirsek Nokia HTC ve özelikle Microsoft'tan beklentilerim yüksek.Zannetmiyorum fakat inşallah beklentilerimi boşa çıkarmazlar.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
dünyayı bilmem ama bizim ülkemizde pahalıya heves her zaman vardır en iyisi en pahalısı sanılmıştır ve kulaktan dolma laflarla bir kişiyi idamlık bile yapabiliriz bu ülkede o yüzden de hiç şaşırmam bu türkiyenin haline bilmeden biliyormuş gibi konuşan çok geçenlerde biriyle telefon tartışması açtık nokianın telefonları beş para etmez dedi niye dedim dokunmatik ekranı basıyom basıyom almıyo dedi hangisini kullandın dedim en pahalı olan varya onu o hangisi diyorum adam adını bilmiyo adam telefonu eline bile alamamış işkembeden sallıyo artık tartışmak bile istemiyorum bunlarla nokiacılar yeter bize aldırmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt