anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar biliyorsunuz 4.1 de flash yok sanırım.Yani artık flash olmaycak bu sizim için eksiklik mi _ Zamanın da bir çok işi flash playeı bahane ederek androide geçti.Peki ne olacak şimdi ? Flash ihitayacınızı nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz ?
HTLM5 Mi acaba ?
ever görüşleri alalım .Youtube dan başka yerde video izlermisiniz ki telefon da ?
Apk ile yükleniyor konuma bakın internet uygulamaları bölümünde
Ben forumumuzda bir konu açmıştım orda 4.1 için flash player apk si vardı işe yarıyodu
- - - Eklendi - - -
Kaynak burda arkadaşlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar, olaya bir de olumlu yönden bakın. tamam, flash işe yarıyordu ama html5 flash'tan çok daha iyi bir teknoloji. flashın kalkmasıyla birlikte html5'in önü açılacak ve, daha az şarjla internette gezinti yapacağız. flash'sız site yok gibi bir şey. flash da sisteme çok yük bindiren bir uygulama. hem yavaşlatıyor hem şarjı yiyor.
arkadaşlar, olaya bir de olumlu yönden bakın. tamam, flash işe yarıyordu ama html5 flash'tan çok daha iyi bir teknoloji. flashın kalkmasıyla birlikte html5'in önü açılacak ve, daha az şarjla internette gezinti yapacağız. flash'sız site yok gibi bir şey. flash da sisteme çok yük bindiren bir uygulama. hem yavaşlatıyor hem şarjı yiyor.
Aynen katılıyorum, sırf bu yüzden maxicep'te bile mobil takılıyorum. Diğer türlü kasım kasım kasılıyor flash reklam ve dosyaları açmak için ve bay geldi ...
evet.yanlış haıtrlamıyorsam New York Times'ın sitesindeki videolar html5 ile çalışıyor.hiç kasma yapmıyor.html 5 olunca internetten video izleyebilecek miyiz ?
evet.yanlış haıtrlamıyorsam new york times'ın sitesindeki videolar html5 ile çalışıyor.hiç kasma yapmıyor.
ama her video html5 de çalışmıyor malesef
YouTube da çalışıyor bakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
html 5 olunca internetten video izleyebilecek miyiz ?
Flash daha iyi html5ten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?