Android uygulamalarimi guncelleyemiyorum lutfen yardim edin !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Silindi yani hiç bir şey kalmadı fabrika ayarlarına döndürürken sim ve hafıza kartını çıkradım onda da bir sürü önemli şey vardı o yüzden hard reset mi hard format mı ne varmış o nasıl bir olay

- - - Eklendi - - -

İnternet hızım genellikle 20 mbps ama kotayı aştım adil kullanım kotasını o yüzden 3 mbps oldu fakat 1 aydır böyle hızla alakalı değil bende ki kontrol ettim 20 mbps ikende indirmiyodu

Bence yazılımsal bir problem vardır o zaman .Telefonu bir gün güvenli modda kullanmayı dene.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Güvenli mod nasıl açıcam

Telefonuzdan Menu >> Ayarlar >> Guc >> Hizli acilis kapatiniz.Telefonunuzu normal bir sekilde kapatip aciniz. Telefonunuzun ekraninda HTC LOGO’sunu gordugunuz takdirde telefonun yan panelinde bulunan SES KISMA tusuna telefon titreyene kadar basili tutunuz. Ekranin sol alt kosesinde GUVENLI MOD yazisini goreceksiniz. Normal moda donmek icin Telefonunuzu normal bir sekilde kapatip aciniz. Yazilimsal anlamda olusmus hatlari gidermek icin guvenli modda bir sure kalmaniz gerekir.

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuzdan Menu >> Ayarlar >> Guc >> Hizli acilis kapatiniz.Telefonunuzu normal bir sekilde kapatip aciniz. Telefonunuzun ekraninda HTC LOGO’sunu gordugunuz takdirde telefonun yan panelinde bulunan SES KISMA tusuna telefon titreyene kadar basili tutunuz. Ekranin sol alt kosesinde GUVENLI MOD yazisini goreceksiniz. Normal moda donmek icin Telefonunuzu normal bir sekilde kapatip aciniz. Yazilimsal anlamda olusmus hatlari gidermek icin guvenli modda bir sure kalmaniz gerekir.
Güvenli mod da iken güncellemeyi deniyim mi peki yoksa hiç bir şey yapmadan normal bir şekilde kullanıyım mı

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Güvenli mod da iken güncellemeyi deniyim mi peki yoksa hiç bir şey yapmadan normal bir şekilde kullanıyım mı

Deneme bence biraz öyle kullan yazilimsal hatalar düzelir.Ama hiçbir market uygulamalarını çalıştiramazsin veya hiçbiri görünmez.

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Deneme bence biraz öyle kullan yazilimsal hatalar düzelir.Ama hiçbir market uygulamalarını çalıştiramazsin veya hiçbiri görünmez.
peki bir arkadaşım rom yada hard reset mi hard format mı ne yap dedi o nasıl bişey

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

jixman

Üye
    Konu Sahibi
tamam başka önerileri olan varsa alabilirim sağolun ilgilendiğiniz için

- - - Eklendi - - -

Yanlız hala sorunum devam ediyor 4 kez telefonun verilerinide sildim fabrika ayarlarınada aldım hatta google hesabı aldım yeni ondan da aynı problem var root atmam gerekir mi yani çözüm olarak tam sonuç alabileceğim bişeyler söylerseniz çok yararlı olur

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu başka fikri olan :/

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Evet ama hala devam ediyor

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Yanlız araştırdım bunu yabancı siteerde bir sürü kişiler de var bu problem fakat bazılarında düzeliyor bazılarında bende ki gibi düzelmiyor garantilik bir problemde yok olsaydı da keşke gönderip sinir olmadan bu olaya dönerdi telefon ve daha önce bu problem kaç kişide oldu acaba onu merak ediyorum

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Dün sabah Google'a bu problem için mesaj atmıştım geri döndüler ve problem için 6 soru sordular umarım yardımcı olurlar ve baya hızlı cevap verdiler hiç beklemiyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt