Android uygulamalarimi guncelleyemiyorum lutfen yardim edin !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Android uygulamalarimi guncelleyemiyorum lutfen yardim edin !!!!!
HTC ONE V telefonum var ve son 1 aydır hiçbir uygulamayı güncelleyemedim çok sinir bozucu bir durum hiç bir çözüm bulamadım lütfen yardım edin arkadaşlar :(

atarax29

Üye
uygulamalarinin guncellemeleri mi yok yoksa varda guncellenmiyor mu? soyle bisi deneyebilirsin eskisini kaldir once sonra yenisini indir marketten.

Kerim.

Kerim.

Üye
Biraz daha acar mısın?nasıo bir hata veriyor?

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Söyle diyim mesela youtube uygulamasının yeni guncellemesi çıktı fakat guncelle diyorum indiriliyor diye kalıyor

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Yok uygulama da yukleyemiyorum yeni ve tekrar yüklemedim o guncellenmesi gereken uygulamalari çünkü geçen antivirus programı indirdim ve sildim sonra tekrardan yüklemek istedim ama olmadı

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen arkadaşlar yardım edin :S

Kerim.

Kerim.

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına döndürsen sorun çözülecektir.ama tüm verilerin,uygulamaların silinir.rehberdeki isimleri sim kartına kopyala.sim kartını çıkar.telefonu aç ve fabrika ayarlarına döndür.

Kerim.

Kerim.

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına döndürsen sorun çözülecektir.ama tüm verilerin,uygulamaların silinir.rehberdeki isimleri sim kartına kopyala.sim kartını çıkar.telefonu aç ve fabrika ayarlarına döndür.

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Tamam deneyeceğim sizi bilgilendiririm ilginiz için sağolun

- - - Eklendi - - -

Başka yöntem varmi peki uygulama olarak battle.net authenticator kullaniyorum Hani o gidince hesabımda problem çıkabilir diye korkuyorum biraz

Kerim.

Kerim.

Üye
Tamam deneyeceğim sizi bilgilendiririm ilginiz için sağolun

- - - Eklendi - - -

Başka yöntem varmi peki uygulama olarak battle.net authenticator kullaniyorum Hani o gidince hesabımda problem çıkabilir diye korkuyorum biraz

en saglıklı yöntem bu ama o dediğini bılmıyorum

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman herşeyi yedekleyip deniycem

Kerim.

Kerim.

Üye
Tamam o zaman herşeyi yedekleyip deniycem

bir de uygulamalari yedekleyip tekrar geri yuklediginde sorun cikarabilir.en iyisi marketten tekrar yuklemek.bu arada o dedigin sey nedir?

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Bir aralar World of Warcraft oynuyordum onun için battle net hesabını koruyo giriş yaparken de hani bir problem çıkarırmı dedim de bir arkadaşta farklı olay olmuştu ama problem çıkmıştı

Kerim.

Kerim.

Üye
Bir aralar World of Warcraft oynuyordum onun için battle net hesabını koruyo giriş yaparken de hani bir problem çıkarırmı dedim de bir arkadaşta farklı olay olmuştu ama problem çıkmıştı

:hmmm fikrim yok

jixman

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika ayarlarina aldım fakat problem hâlâ aynı

- - - Eklendi - - -

Hâlâ problem devam ediyor :S

- - - Eklendi
Hiç bir uygulamayi geri yükleyemiyorum çok sinir oldum ya ne biçim bir telefon bu

Kerim.

Kerim.

Üye
tum verilerin falan silindi deme?eger silindiyse sorunun gecmesi lazimdi.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bunun internet hızıyla alakası olabilir.bende de internet yavaş olunca böyle oluyor.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Nerden bağlaniyorsun internete?

jixman

Üye
    Konu Sahibi
tum verilerin falan silindi deme?eger silindiyse sorunun gecmesi lazimdi.

Silindi yani hiç bir şey kalmadı fabrika ayarlarına döndürürken sim ve hafıza kartını çıkradım onda da bir sürü önemli şey vardı o yüzden hard reset mi hard format mı ne varmış o nasıl bir olay

- - - Eklendi - - -

Nerden bağlaniyorsun internete?
İnternet hızım genellikle 20 mbps ama kotayı aştım adil kullanım kotasını o yüzden 3 mbps oldu fakat 1 aydır böyle hızla alakalı değil bende ki kontrol ettim 20 mbps ikende indirmiyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt