android uygulamaları symbiana portlama ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
android uygulamaları symbiana portlama ?
arkadaşlar bi ara android uygulamaları symbiana portlama konusu vardı ne oldu bizim iş :) bilgisi olan yardımcı olabilecek biri varmı acaba şimdiden teşekkürler ?

msy2017

msy2017

Üye
yapılmadı,yapılmıyor

• Beğen
Tepkiler: ugurlu_
polluxea♪

polluxea♪

Üye
yapılmadı kardeş yapılmasıda cok zor

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:(:(:(

• Beğen
larten123

larten123

Üye
İmkansız gibi bir şey

• Beğen
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Microsoft Akademi de öğrendiğim iOs wp ve android için tek bir ide ile bu 3 platforma aynı anda uygulama yazılabiliyormmuş(muhtemelen bir takım düzeltmeler gerekiyordur) Hiç bahsi geçmiyordu symbian'ın.
Yada reverse engineering sayesinde sizde yazarsınız kendi uygulamalarınızı buyrun başlayın hem burada porting olayı hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bakalım

• Beğen

PixelWolf

Üye
stabil çalışacak mı acaba

• Beğen
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Microsoft Akademi de öğrendiğim iOs wp ve android için tek bir ide ile bu 3 platforma aynı anda uygulama yazılabiliyormmuş(muhtemelen bir takım düzeltmeler gerekiyordur) Hiç bahsi geçmiyordu symbian'ın.
Yada reverse engineering sayesinde sizde yazarsınız kendi uygulamalarınızı buyrun başlayın hem burada porting olayı hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

bilgi için :tşk: denemekte fayda var.

- - - Eklendi - - -

Cihani Sultan oyunları hallediyor zaten:D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve ugurlu_
ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
madem yapılamıyor neden milleti ayaga kaldırıyolar ozaman. ikinci konu da android neden symbian uygulamaları portlamaya calısmıyor ? symbiancılar olarak eziliyoruz yaa :/

fatih54102

fatih54102

Üye
evet öyle bir konu vardı ama bu forumda başarısız olunca yöneticiler kendine yediremiyor ve konuyu siliyor. Bu da silinmişti diye hatırlıyorum. Hatta ben bilgili kişiler vardır diye co.cc domain almıştım hızlı olsun diye.

ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
ya benim takıldığım nokta niye androide özeniyoruz symbianin bi eksiği yokki tek problem nokiada ilgilenmiyor symbianla şirketler de oyun program yazmıyor

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve OttomaN TigeR

akinorta

Üye
arkadaşlar bizim yapacağımız bir şey yok artık.

Yeni nokia alacaklar da bu durumdan kendilerini haberdar etmeli.
Yani uygulama oyun vs. fazla düşünmeyecek artık Nokia alan adam.

Nokia bile Symbian için bir uğraş içinde değil.
Microsoft'tan transfer ettikleri CEO'ları da tamamen Microsoft'un WP8'e odaklanmış durumda.

Eski lumialara bile WP8 güncellemesi gelmeyecek. Bizim 1. nesil symbianlara gelecek olan Belle FP1'in kırpması Belle Refresh gibi onlara da WP 7.5 ten WP 7.8 'e yükselttiler.

Nokia tüm alanlarda Windows Phone 8'i duyurma yayma ve satma politikalarına başlamış durumda bile ki önümüzdeki Nokia World kongresinde yeni wp8 cihaz serisi tanıtacak.

escape72

escape72

Üye
arkadaşlar nokiayi mesaja boğarsak yoğun talep olursa uygulama için Belki uğraşmaya başlar

akinorta

Üye
kısmen ilgili ama. Biraz teşvik programı açsa nokia symbian developers için gör bak sen o zaman oyun uygulama bolluğuna. Ben bile başlarım oyun yazmaya :D

nvidia bile bakın samsung lg sony demiyorum nvidia yani işlemci ve grafik üreticisi bile oyun yapımcılarına para ödemeye başladı. Android nvidia tegra 3 kullanan tabletlerdeki oyun sayıları yükselmeye başladı.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
fLuke!

fLuke!

Üye
elop elop elop...

ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
nokia verdiğimiz değeri haketmiyor bence n8i satıp androidli bi telefon alcam en sonunda :)

msy2017

msy2017

Üye
wp8li cihazları bekle eğer alacaksanda iyi donanımlı biir android al

ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
off nokia off

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt