WebStyle Üye Emre-07' Alıntı: Gta mı fazla abartma bence kaldırmaz ki bizim telefonlar benim isteklerim : pes 2012 gangster birde temple run. Genişletmek için tıkla ... Sağlam portlanırsa neden kaldırmasın? Gta3'den bahsedecek olursak T20'de bile çalışan oyun büyük ihtimalle bizim cihazlarda da çalışır..
Emre-07' Alıntı: Gta mı fazla abartma bence kaldırmaz ki bizim telefonlar benim isteklerim : pes 2012 gangster birde temple run. Genişletmek için tıkla ... Sağlam portlanırsa neden kaldırmasın? Gta3'den bahsedecek olursak T20'de bile çalışan oyun büyük ihtimalle bizim cihazlarda da çalışır..
^BaRoN^ Üye WebStyle' Alıntı: Sağlam portlanırsa neden kaldırmasın? Gta3'den bahsedecek olursak T20'de bile çalışan oyun büyük ihtimalle bizim cihazlarda da çalışır.. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum,kasacaktır muhtemelen çünkü Galaxy Ace gibi cihazlarda kasıyor ancak çözümü basit görüş mesafesini az düşürdüğümüzde kasmalar gidiyor...
WebStyle' Alıntı: Sağlam portlanırsa neden kaldırmasın? Gta3'den bahsedecek olursak T20'de bile çalışan oyun büyük ihtimalle bizim cihazlarda da çalışır.. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum,kasacaktır muhtemelen çünkü Galaxy Ace gibi cihazlarda kasıyor ancak çözümü basit görüş mesafesini az düşürdüğümüzde kasmalar gidiyor...
M@cros Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Symbiana da çıkacak mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Symbiana da çıkacak mı?
YkPkY Üye Konu Sahibi macros8' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Symbiana da çıkacak mı? Genişletmek için tıkla ... çıkarsa çıkacak.her yorumda dile getiriyorum
macros8' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Symbiana da çıkacak mı? Genişletmek için tıkla ... çıkarsa çıkacak.her yorumda dile getiriyorum
M@cros Üye Galiba Rokstar Games çıkartmayacak tanıtım videosunun sonunda İpad,İphone ve Android Market yazıyor.
PriZm Üye macros8' Alıntı: Galiba Rokstar Games çıkartmayacak tanıtım videosunun sonunda İpad,İphone ve Android Market yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Rockstar games çıkartmaz zaten.alien dalvik tekrar çalışır hale getirilebilirse androidden portlanacak.
macros8' Alıntı: Galiba Rokstar Games çıkartmayacak tanıtım videosunun sonunda İpad,İphone ve Android Market yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Rockstar games çıkartmaz zaten.alien dalvik tekrar çalışır hale getirilebilirse androidden portlanacak.
M@cros Üye kaya.77' Alıntı: uygulama symbiana da çıkacaktı,androidle papaz oldular galiba.takipteyim.sabıra devam.belle kullanmaktayım çok ahım şahım uygulama beklemeyin.annada neyse onu kullanmaktayım Genişletmek için tıkla ... Android den dolayı koca bir program çöpe mi atıldı?Bana saçma geldi.En azından İOS ve Symbian için çıkabilirdi.
kaya.77' Alıntı: uygulama symbiana da çıkacaktı,androidle papaz oldular galiba.takipteyim.sabıra devam.belle kullanmaktayım çok ahım şahım uygulama beklemeyin.annada neyse onu kullanmaktayım Genişletmek için tıkla ... Android den dolayı koca bir program çöpe mi atıldı?Bana saçma geldi.En azından İOS ve Symbian için çıkabilirdi.
Lenneth Üye macros8' Alıntı: Android den dolayı koca bir program çöpe mi atıldı?Bana saçma geldi.En azından İOS ve Symbian için çıkabilirdi. Genişletmek için tıkla ... Telif hakki ihlal etmis olabilirler.
macros8' Alıntı: Android den dolayı koca bir program çöpe mi atıldı?Bana saçma geldi.En azından İOS ve Symbian için çıkabilirdi. Genişletmek için tıkla ... Telif hakki ihlal etmis olabilirler.
PriZm Üye Lenneth' Alıntı: Telif hakki ihlal etmis olabilirler. Genişletmek için tıkla ... Google Baba kesti işi ----------Eklendi @ 19:55:15 ---------- Yazıldı @ 19:38:34 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız site halen aynı duruyor.sanırım myriad yapamayacak bu işi.
Lenneth' Alıntı: Telif hakki ihlal etmis olabilirler. Genişletmek için tıkla ... Google Baba kesti işi ----------Eklendi @ 19:55:15 ---------- Yazıldı @ 19:38:34 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız site halen aynı duruyor.sanırım myriad yapamayacak bu işi.
YkPkY Üye Konu Sahibi hala olumsuz arkadaşlar.takipdeyi aylardır.belleden sonra yalan oldu sanırım ----------Eklendi @ 15:08:41 ---------- Yazıldı @ 15:07:10 ---------- hala olumsuz arkadaşlar.takipdeyim aylardır.belleden sonra yalan oldu sanırım
hala olumsuz arkadaşlar.takipdeyi aylardır.belleden sonra yalan oldu sanırım ----------Eklendi @ 15:08:41 ---------- Yazıldı @ 15:07:10 ---------- hala olumsuz arkadaşlar.takipdeyim aylardır.belleden sonra yalan oldu sanırım