Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

kotku

kotku

Üye
Belki her hangi bir uygulamanın widgetı olabilir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar telefonda simge iconlarını zevke göre degiştiriyorum ebatlarda sorun oluyor biri küçük diğeri büyük yeniden boyutlandıracak proğram varmı veya başka yönden düzenleyebilirmiyim bunun için hangi programlar gerekli

kotku

kotku

Üye
Apk editor pro olabilir

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
apk editor pro yüklü ben sadece icon ve isim degiştirebiliyorum iconun ebatını nasıl değiştirebilirim kodmu değiştirmeliyim vede nasıl biraz aydınlatırmısın

kotku

kotku

Üye
Pc den photoshop veya paint ile yapabilirsiniz. Telefonda da vardı ama hangi uygulama olduğunu unuttum

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Tamam usta teşekkür yinede hatırlarsan telefon için olanı link verirsen memnun olurum

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Arkadaşlar telefonda simge iconlarını zevke göre degiştiriyorum ebatlarda sorun oluyor biri küçük diğeri büyük yeniden boyutlandıracak proğram varmı veya başka yönden düzenleyebilirmiyim bunun için hangi programlar gerekli

Bilgisayardan en iyi Photoshop ile boyutlandırabilirsin. Telefondaki Photoshop'u kullanmadığım için onda boyutlandırma seçeği varmı bilmiyorum.?

Başka bir program daha var, telefona yüklersen deneme şansın olur. nası olduğu konusunda bişey diyemem, çünkü denemedim Buyur link:

Ama bilgisayarda .ico formatlı simgeleri değiştirmek ve üzerinde oynama yapmak istersen "ArtIcons Pro" hiç fena değildir.

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bilgisayardan en iyi Photoshop ile boyutlandırabilirsin. Telefondaki Photoshop'u kullanmadığım için onda boyutlandırma seçeği varmı bilmiyorum.?

Başka bir program daha var, telefona yüklersen deneme şansın olur. nası olduğu konusunda bişey diyemem, çünkü denemedim Buyur link:

Ama bilgisayarda .ico formatlı simgeleri değiştirmek ve üzerinde oynama yapmak istersen "ArtIcons Pro" hiç fena değildir.
Tamam usta çok teşekkür ediyorum Sağol

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar bu hava durumu apk sini Türkçeye çevirirmisiniz rica etsem uzun sürerse zor ise gerek yok birde bu verdiğim widgeti bu Fancy sense de kullanmak istiyorum bu widgeti Fancy sense apk dosyasına uygularmısınız olursa uygunsa tabi inşallah anlatabilmişimdir apk ye alttaki widgeti yüklemek istiyorum nasıl yapacağımı bilemedim siz nedersiniz

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Decompile ve recompile türkçe olanı varmı arkadaşlar lazım oldu bu apkleri bilmiyorumda ama biri önerdi bulabilirsem bununla uzun zaman ugrastığım bir sorunu halledeceğim inşallah

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kolombo28

kolombo28

Üye
UC Browser 11.1.0.882 son sürüm rica etsem çeviri yaparmisiniz playstorede yuklenince dil Türkçe olmuyor.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar kimse cevap vermiyor forumda sanki kişilere göre ilgi var ayrımcılık var ayıp oluyor apk dosyasını editlemek için decompile etmek için ne gerekli hangi programlar lazım diyorum kimse bişey demiyor link verme çokta zor değil

kotku

kotku

Üye
Telefon uygulaması mı

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Telefon uygulaması mı

Telefon uygulaması dostum bu konuda yardımcı ol uzun zamandır bu mobil veri uyarısıyla uğraşıyorum çözüm bulamadım sıfırdan rom yapan arkadaşlar var ui içindeki mobil veri uyarısı mı bilmeyecek duyarsız kalıyor ilgilenmiyor çokmu zor sanki şununla böyle şöyle yap demek apk editor ile de yapamadım işaretli yerdeki mobil veri uyarı yazısını siliyorum sağ yukarı köşedeki tamama tıkladığımda hata veriyor kırmızı çarpı işareti olan resim hata mesajı diyor

kotku

kotku

Üye
Xposed modüllerini bir araştır istersen

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Apk dosyalarını türkçeleştirirken hangi editleme ve decompiler ederken hangi programları kullanıyorsunuz Apk dosyalarının her yerine ulaşıyorsunuz bu ui içinde geçerli uyarı yazısını bulup silmek istiyorum jarmı ne dostum link ver

kotku

kotku

Üye
Pc den multitools denedin mi

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Yok denemedim daha doğrusu hiçbir bilgim yok bunlarla ilgili onun için size soruyorum hangi programlar lazım dostum birde buraya upload edersen iyi olur

Üst Alt