olabilir bu isme göre apk sini bulamadımBelki her hangi bir uygulamanın widgetı olabilir
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar telefonda simge iconlarını zevke göre degiştiriyorum ebatlarda sorun oluyor biri küçük diğeri büyük yeniden boyutlandıracak proğram varmı veya başka yönden düzenleyebilirmiyim bunun için hangi programlar gerekli
Tamam usta çok teşekkür ediyorum SağolBilgisayardan en iyi Photoshop ile boyutlandırabilirsin. Telefondaki Photoshop'u kullanmadığım için onda boyutlandırma seçeği varmı bilmiyorum.?
Başka bir program daha var, telefona yüklersen deneme şansın olur. nası olduğu konusunda bişey diyemem, çünkü denemedim Buyur link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama bilgisayarda .ico formatlı simgeleri değiştirmek ve üzerinde oynama yapmak istersen "ArtIcons Pro" hiç fena değildir.
Telefon uygulaması dostum bu konuda yardımcı ol uzun zamandır bu mobil veri uyarısıyla uğraşıyorum çözüm bulamadım sıfırdan rom yapan arkadaşlar var ui içindeki mobil veri uyarısı mı bilmeyecek duyarsız kalıyor ilgilenmiyor çokmu zor sanki şununla böyle şöyle yap demek apk editor ile de yapamadım işaretli yerdeki mobil veri uyarı yazısını siliyorum sağ yukarı köşedeki tamama tıkladığımda hata veriyor kırmızı çarpı işareti olan resim hata mesajı diyorTelefon uygulaması mı
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi