Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Metin137

Üye
hocam tasker işi ne oldu bir çok kişi onu bekliyorda

Metin137

Üye
Büyük ihtimalle devam ediyordur. Çeviri kolay bir iş değildir. Emek ister. Ayrica arkadaş yoğun bir şekilde çeviri yapiyor.
Gerçekten uğraştığınız için çok saolun çünkü kaç forumda sorduysam kimse çevirmedi hepsi çok uzun dedi ama siz uğraşıyorsunuz hemde bu kadar çeviri işi varken gerçekten helal olsun uğraşmanız yeter

Tepkiler: mürteza16

İstedigin uyguygulama yarın saat 10:00 gibi hazır olur bu gece türkçeleştireceğim..
Google çeviri kullanirsan elbette 2 saatini alir. Uc browserin linkini verir misin?
Google cevirimi 4 yildan beri gerek duymadım hem ben hex kodlamadan türkçeleştiriyorum dil dosyaları uygulamayı bozabozabiliyor herkes hex den yapamaz ama en garantilisi hex den türkçeleştirmek, buda türkceleştirdiğim uc browserin linkilinki

UC Browser 9.6 Türkçe Son Sürüm - MaxiCep Çevirin hazır arkadaşım foruma ekledim onaylanınca indirebilirsin linki

https://www.maxicep.com/forum/konu/minuum-klavye-1-28-turkce.883126/

Tepkiler: tutas_tee
Tesekkur ederim Burhan bey emeginize saglik.

bide su Mihome Launcher uygulamasinada bakabilirmisiniz turkceye cevirmek mumkunmudur musait oldugunuzda cok sey istiyorum kusura bakmayin

Teşekkür ederim.

Türkceleştiririm ama cihazim o uygulamayı desteklemiyor lütfen kusura bakmayın...

Teşekkür ederim.
Bu
uygulamanın türkçeleştirilmesi 10 gün sürer beklersen türkçeleştiririm...

Tamam burhan kardeş. Bekleriz. Sizler o kadar fedakarlık yapacaksınız da bizler beklemezmiyiz. İyi akşamlar.

burhan bey tesekkur ederim ilgilendiginiz icin...