Android Telefonu Masaustu pc den Modem olarak kullanmak ??

Sponsorlu Bağlantılar

haeshin06

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefonu Masaustu pc den Modem olarak kullanmak ??
Arkadaslar Androidleri bilgisayara baglayip ,

bilgisayardan internete girmemizi saglayacak bir program yokmu ;
Samsung Kies diye program varmis o ise yariyomu yokmu baglanan ??

AciL bi Bilgilendirin LutFen ???????? :/

marist

marist

Üye
Wifi ye çeviren programlar var.

-Emre

-Emre

Üye
Kablo ile mi wifi ile mi? Kablo ile ise paket veriyi aç veya wifi ağına Bağlan ayarlar /diğer / taşınabilir ve Hotspot /usb bağlantısına tıkla. Usb bağlantısı kabloyu takinca aktif olur yoksa tiklayamazsin

• Beğen
Tepkiler: PME 4L

dj-betaniye

Üye
evet ya banada lazim bi turlu baglayamadim

-Emre

-Emre

Üye
Soruma cevap verseniz anlatacağım

haeshin06

Üye
    Konu Sahibi
kablo ile masaustu pc den

- - - Eklendi - - -

Hadi ya bilen bi kisi yokmu bi yardimci olun arkdaslar

hsno7

hsno7

Üye
Telefonu pc ye bağlayın.Bağ. ve taşı. wifi den usb bağlanıyor seçeneğine tıklayın

haeshin06

Üye
    Konu Sahibi
O zaman internete girebiliyomuyuz ?

mertekin34

mertekin34

Üye
Programa gerek yok zaten kablolu kablosuz olarak kullanma androidin kendi özelliği. menüye gir wifiden yapacaksın. usbyi işaretle sonra teli bağla tamam.

-Emre

-Emre

Üye
Programa gerek yok zaten kablolu kablosuz olarak kullanma androidin kendi özelliği. menüye gir wifiden yapacaksın. usbyi işaretle sonra teli bağla tamam.

Tel bağlanmadan usb isaretlenemez

dj-betaniye

Üye
beyler ben pcye bagliyom ama pcde hic bir tepki vermiyo telefondada sadece sarj oluyo usb yeride isaretlenmiyor

haeshin06

Üye
    Konu Sahibi
Usb yi isaretleyip tasinabilir wifi yi acinca otomatik modem olarak mi goruyo c.tes ye kadar ogrenmem lazim yok mu arkadas 1 tane bilen PdaNet diye bi program buldum o ne ise yariyor ?

hsno7

hsno7

Üye
Usb yi isaretleyip tasinabilir wifi yi acinca otomatik modem olarak mi goruyo c.tes ye kadar ogrenmem lazim yok mu arkadas 1 tane bilen PdaNet diye bi program buldum o ne ise yariyor ?

pc laptop ise modem olarak görür ve bağlanır hiç bir programa ihtiyaç duymadan girersin internete.

AnDRoLorD

AnDRoLorD

Üye
Kablo ile mi wifi ile mi? Kablo ile ise paket veriyi aç veya wifi ağına Bağlan ayarlar /diğer / taşınabilir ve Hotspot /usb bağlantısına tıkla. Usb bağlantısı kabloyu takinca aktif olur yoksa tiklayamazsin
Gençler bendede aynı sorun var masaüstü win7 kurulu bu kablolu bağlama işlemini yapmama rağmen pcde tepki yok