Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Telefonu Masaustu pc den Modem olarak kullanmak ??
Sponsorlu Bağlantılar
haeshin06
Üye
Konu Sahibi
Android Telefonu Masaustu pc den Modem olarak kullanmak ??
Arkadaslar Androidleri bilgisayara baglayip ,
bilgisayardan internete girmemizi saglayacak bir program yokmu ;
Samsung Kies diye program varmis o ise yariyomu yokmu baglanan ??
AciL bi Bilgilendirin LutFen ???????? :/
marist
Üye
Wifi ye çeviren programlar var.
-Emre
Üye
Kablo ile mi wifi ile mi? Kablo ile ise paket veriyi aç veya wifi ağına Bağlan ayarlar /diğer / taşınabilir ve Hotspot /usb bağlantısına tıkla. Usb bağlantısı kabloyu takinca aktif olur yoksa tiklayamazsin
dj-betaniye
Üye
evet ya banada lazim bi turlu baglayamadim
-Emre
Üye
Soruma cevap verseniz anlatacağım
haeshin06
Üye
Konu Sahibi
kablo ile masaustu pc den
- - - Eklendi - - -
Hadi ya bilen bi kisi yokmu bi yardimci olun arkdaslar
hsno7
Üye
Telefonu pc ye bağlayın.Bağ. ve taşı. wifi den usb bağlanıyor seçeneğine tıklayın
haeshin06
Üye
Konu Sahibi
O zaman internete girebiliyomuyuz ?
mertekin34
Üye
Programa gerek yok zaten kablolu kablosuz olarak kullanma androidin kendi özelliği. menüye gir wifiden yapacaksın. usbyi işaretle sonra teli bağla tamam.
Programa gerek yok zaten kablolu kablosuz olarak kullanma androidin kendi özelliği. menüye gir wifiden yapacaksın. usbyi işaretle sonra teli bağla tamam.
beyler ben pcye bagliyom ama pcde hic bir tepki vermiyo telefondada sadece sarj oluyo usb yeride isaretlenmiyor
haeshin06
Üye
Konu Sahibi
Usb yi isaretleyip tasinabilir wifi yi acinca otomatik modem olarak mi goruyo c.tes ye kadar ogrenmem lazim yok mu arkadas 1 tane bilen PdaNet diye bi program buldum o ne ise yariyor ?
Usb yi isaretleyip tasinabilir wifi yi acinca otomatik modem olarak mi goruyo c.tes ye kadar ogrenmem lazim yok mu arkadas 1 tane bilen PdaNet diye bi program buldum o ne ise yariyor ?
Kablo ile mi wifi ile mi? Kablo ile ise paket veriyi aç veya wifi ağına Bağlan ayarlar /diğer / taşınabilir ve Hotspot /usb bağlantısına tıkla. Usb bağlantısı kabloyu takinca aktif olur yoksa tiklayamazsin