teknolojibaronu
Üye
Samsungta denemeyin diyenlere gelsin. 1000 saatten sonra kendisi kapandıNote 4 rekora devam
Samsungta denemeyin diyenlere gelsin. 1000 saatten sonra kendisi kapandıNote 4 rekora devam
Samsungta niye denemeyecekmiş 700 saat ekran görüntüsü attık daha ne

Adamım? Yalnız çalışırım![]()

Kardeş IMEI görünüyor

Sen kopyala diye yazmadım hakka gidiyorsun şuanFarketmemistim kopyalayım hemen sağol![]()
Dalgınlığına gelmiştir ses etmeyinKendini ifşa edip yanında hediye vermek bu olsa gerek![]()

Bende ciddiydim dimiSen kopyala diye yazmadım hakka gidiyorsun şuan
Dalgınlığına gelmiştir ses etmeyin![]()
Fikirlerinizi paylaşmanız güzel ama aynı cümleyi 10 kez yazmaya gerek yok diye düşünüyorum. Alıntım sana değil herkese.Ben iki üç günde bir restart atıyorum arayı uzatmaya gerek yok bence![]()
Konu içeriği uzun kullanım ise konu ile ilgili görüş bildirmekte normal bir durum değil mi?Fikirlerinizi paylaşmanız güzel ama aynı cümleyi 10 kez yazmaya gerek yok diye düşünüyorum. Alıntım sana değil herkese.

O an önemli olan uyarmak olduğu için aklıma o geldi ve yaptım sonuç olarak onu kaldırdı konuyu uzatmaya gerek yok bence? [emoji19]Bende ciddiydim dimi
Uyeyi uyarirken imei olan resmi alintilamanda enteresan bir durum, üyeyi özelden uyaracagina ilgiyi yaptığı paylaşıma çekiyorsun.
Uzatılan birşey yok zaten, dün yaptığın uyarıyı nasıl yapman gerektiğini ima etmiştim ama baktım ki ima yapınca anlamıyorsun. Bende detaylı yazdımO an önemli olan uyarmak olduğu için aklıma o geldi ve yaptım sonuç olarak onu kaldırdı konuyu uzatmaya gerek yok bence? [emoji19]